saeid_ms 2536 ارسال شده در 19 مهر، 2012 بنا به درخواست یکی از دوستان تو این پست جزوه های آمادگی برای کنکور کاردانی - کارشناسی معماری قرار میگیره. البته واسه این مرحله از کنکور بیشتر از کتاب استفاده میکنند.چون خیلی کتابای خوبی چاپ شده.سعی میشه کتابها رو هم معرفی کنیم. دوستانی که جزوه ای مرتبط دارن ممنون میشم تو تاپیک قرار بدن. خوب با دوتا جزوه شروع میکنم. جزوه ی ریاضی پارسه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جزوه ی زبان عمومی: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10
saeid_ms 2536 مالک ارسال شده در 19 مهر، 2012 دانلود کتاب 504 همراه با معنی فارسی: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خلاصه ی کتاب 504 + معنی: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانلود نرم افزار 504, تمامی لغات + معنی + تلفظ (پیشنهاد به دوستان) حجم : 1mb برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 21 آبان، 2012 سلام. من یه عالمه جزوه ی درسی و نگات تستی و خلاصه برای آرمون کاردانی به کارشناسی داشتم...گفتم بزارم اینجا تا همه استفاده کنن. امیدوارم مفید باشه 6
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 21 آبان، 2012 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ( پارسه) 9
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 21 آبان، 2012 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ( پارسه) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ( جزوه ی درسی) 9
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 21 آبان، 2012 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ( پارسه) 6
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 21 آبان، 2012 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ( پارسه) پسورد: www.noandishaan.com 7
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 21 آبان، 2012 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ( استاد حسینی) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 21 آبان، 2012 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تاریخ معماری ( کنکاش) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ( خلاصه) سبک شناسی معماری ( پیرنیا) 5
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 21 آبان، 2012 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ( جزوه ی درسی) متره و برآورد ( جزوه ی کلاسی) 7
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 21 آبان، 2012 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پرسپکتیو پرسپکتیو 9
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 21 آبان، 2012 کتابهای هنرستان رو می تونید از این سایت دانلود کنید این رو هم حتماً بخونید...یه برنامه داره که باید نصب کنید : راهنمای نصب کلید و باز کردن فایلها برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8
rio.2009 18 ارسال شده در 10 خرداد، 2013 با سلام خدمت شما دوستان گرامی خدا خیرتان دهد یک در دنیا هزار در آخرت خیر ببینید :girl_angel: (خدای تنهایی من) 7
homa hojjati 15 ارسال شده در 13 آبان، 2013 سلام Mahnaz.D من خیلی سعی کردم جزوه هاتو دانلود کنم ولی متاسفانه اصلا دانلود شروع نشد.لطفا راهنماییم کن.مرسی 4
sama-sh 6913 ارسال شده در 8 شهریور، 2015 کتابهای هنرستان رو می تونید از این سایت دانلود کنید این رو هم حتماً بخونید...یه برنامه داره که باید نصب کنید : راهنمای نصب کلید و باز کردن فایلها برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام به دوست عزیز. ممنون بابت جزوه های خوبت اما خانومی هیچکدوم از فایلا قابل دانلود نیس.ارور میده میگه لینک فایل شما صحیح نمیباشد. چجوری باید حل کنیم این مشکلو؟؟؟؟؟؟؟؟ 2
milworm 12 ارسال شده در 8 شهریور، 2015 خخخخخ همه باز کردم آخر دانلود کنم .. بعدا دیدم حتی یک لینک هم دانلود نشد . 2
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 27 شهریور، 2015 کتابهای هنرستان همش توی پایگاه کتاب درسی هست. اگر دانلود نمیشه مشکل از سرور خودشونه. 4
Mahnaz.D 61917 ارسال شده در 27 شهریور، 2015 در مورد لینک های پست ۱ و ۲ نمی دونم. من چیزی رو بر نداشتم اما احتمال میدم چون برای ۵ سال پیش هست ،خود سایت بر داشته. 4
ارسال های توصیه شده