Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ اصن هرچی جمع بگه! کیا با پیشنهاد پوریا موافقن؟ من که حوصله مباحثه ندارم ایش! اسم نخواستیم اصن 2 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ اصن هرچی جمع بگه! کیا با پیشنهاد پوریا موافقن؟ به نظر من همین روال عادی ای که داره میره خوبه،از بین 6 تا دوباره 3 تا انتخاب بشه،یه نتیجه ای داره اینجوری،گروه 1 و 2 با هم مقایسه بشن خوبه و در مجموع سه تا انتخاب میشه نه 6 تا نمیدونم،این نظر من بود،باز هر جور که بقیه بچه ها و شما تصمیم بگیرین 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ یکی نیس به من بگه تو که از گروهت بالا نمیای دیگه چرا نظر میدی 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ من که حوصله مباحثه ندارم ایش! اسم نخواستیم اصن من به این میگم "عدم مشارکت پذیری مدنی در یک محیط سایبری" 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ به نظر من همین روال عادی ای که داره میره خوبه،از بین 6 تا دوباره 3 تا انتخاب بشه،یه نتیجه ای داره اینجوری،گروه 1 و 2 با هم مقایسه بشن خوبه و در مجموع سه تا انتخاب میشه نه 6 تا نمیدونم،این نظر من بود،باز هر جور که بقیه بچه ها و شما تصمیم بگیرین من به این میگم "مشارکت پذیری مدنی در یک محیط سایبری" 3 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ اوهوم اگه 3 نفری که انتخاب شدن واسه دوره جدید نقاشی جدید بکشن بهترهچون سطحش بالاتر رفته مثلا ! منم اخر شبا از بیکاری در میام ! منم همین و میگم جیمی تنبلیش میشه میذاره پای دوستان ک نمیخوان بکشن 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ جیمی حالا کخ تنیلی خوب به تعداد رای شماری دو تا تاپیک نگت کن رای بده دیگه اولین رای 46 تا سوم من خوشم نمیاد باز به همینا رای بدم 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ سلام........ یعنی 2و3 واقعا قشنگ تر از شماره 7 هستن؟!!!!!!!!!!!!!!! دفه قبل تو مسابقات گرافیک قرار بر این شد رای تازه وارد ها حذف بشه.مدیر تالار این قول رو دادن. 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ سلام........یعنی 2و3 واقعا قشنگ تر از شماره 7 هستن؟!!!!!!!!!!!!!!! دفه قبل تو مسابقات گرافیک قرار بر این شد رای تازه وارد ها حذف بشه.مدیر تالار این قول رو دادن. ما که این قول رو ندادیم لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ سلام........یعنی 2و3 واقعا قشنگ تر از شماره 7 هستن؟!!!!!!!!!!!!!!! دفه قبل تو مسابقات گرافیک قرار بر این شد رای تازه وارد ها حذف بشه.مدیر تالار این قول رو دادن. معلومه که دو و سه قشنگترن! بخصوص 3 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ ما که این قول رو ندادیم باشه. ولی تعداد رای ها واقعا تابلوئه لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ همه موافقن جیمی همین که من میگم دسگه بوس نمیکنما ! لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ معلومه که دو و سه قشنگترن! بخصوص 3 اوهوم 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ معلومه که دو و سه قشنگترن! بخصوص 3 آره .کاملا تابلوئه. ازین همه ظرافتی که به خرج دادن مخصوصا لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ آره .کاملا تابلوئه.ازین همه ظرافتی که به خرج دادن مخصوصا تو که گروه دوئی فضولی مگه اصن تو ؟ زشت لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ تو که گروه دوئی فضولی مگه اصن تو ؟ زشت فضول خودتی : من که عادت کردم. لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ فضول خودتی:vahidrk:: من که عادت کردم. پاک کن شماره نقاشیو لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ سلام........یعنی 2و3 واقعا قشنگ تر از شماره 7 هستن؟!!!!!!!!!!!!!!! دفه قبل تو مسابقات گرافیک قرار بر این شد رای تازه وارد ها حذف بشه.مدیر تالار این قول رو دادن. من هر دفعه تو رو دیدم داشتی به یه مسابقه ای اعتراض میکردی لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ من هر دفعه تو رو دیدم داشتی به یه مسابقه ای اعتراض میکردی میلاد سیگنال آنالوگ میشم میام میزنمتاااااا 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ پاک کن شماره نقاشیو کاش 1 مسابقه میذاشتن تشخیص بدیم کدوم کار از کیه من همیشه اول میشدم پاک نمیکنم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده