Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ رخصت سه نقاشی اول اینگروه به مرحله ی بعد راه پیدا میکنن و متاسفانه باید با نقاشی های دیگه که نتونستن با شایستگی هایی که داشتن رای بیارن، خداحافظی کنیم. توجه: هویت برنده ها اعلام نخواهد شد و قوانین رقابت ها تا پایان مسابقات باقی است. نتایج رقابت نفسگیر گروه اول نقاشی با Paint به صورت زیر اعلام میگردد: رتبه اول نقاشی شماره ی 6 با 46 رای! رتبه دوم نقاشی شماره 2 با 35 رای! رتبه سوم نقاشی شماره 3 و 1 (به علت نزدیکی رای این دو نقاشی-تنها یک رای- هر دو نقاشی به عنوان رتبه ی سوم به مرحله بعد راه یافتند) به ترتیب با 33 و 32 رای 20 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ خب حالا وقتشه که با صاحبان نقاشی های حذف شده آشنا بشیم اثر هنری از Davood_titan در سبک اکپسرسیونیسم انتزاعی اثری از reza.eng آنژ! اثری از Pantalasa الملک و در نهایت نقاشی نوگلمون pesar irani 6 ماهه از ساوه توضیح عکس: ایشون عکس خودشون که روح انجمن هستند رو کشیدن 20 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ جیمی چرا خودت رای ندادی تو ؟ باورم نمیشه داوود اونو کشیده خیلی خوب بود 4 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ جیمی چرا خودت رای ندادی تو ؟ باورم نمیشه داوود اونو کشیده خیلی خوب بود من فقط میخواستم به یه دونه رای بدم که دادم مال منم نیست! الکی حرف درنیارید! (ستاد پیشگیری) 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ حالا برنده ها معلوم شه کین چی میشه مثلا؟ 4 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ تو انتخابات تقلب شده ...مال اسی باید اول میشد همش زیر سر این روباه پیر انجمنه 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ حالا برنده ها معلوم شه کین چی میشه مثلا؟ تازه میگه تایتانیک زنه بود یا مرده خب اونا میرن مرحله بعد با سه تای اول اون یکی گروه مسابقه میدن دیگه مسابقات هنوز ادامه دارد تا انقلاب مهدی 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ تازه میگه تایتانیک زنه بود یا مرده خب اونا میرن مرحله بعد با سه تای اول اون یکی گروه مسابقه میدن دیگه مسابقات هنوز ادامه دارد تا انقلاب مهدی خب ادامه داشته باشه! اون موقع هم میشه بین سه نفر نگید کدوم نقاشی مال ایکس یا ایگرگ یا زده! ولی اسمشون رو الان بگین فک نمیکنم خیلی فرق داشته باشه! 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ چرا من اول نشدم من اعتراض دارم 4 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ خب ادامه داشته باشه! اون موقع هم میشه بین سه نفر نگید کدوم نقاشی مال ایکس یا ایگرگ یا زده! ولی اسمشون رو الان بگین فک نمیکنم خیلی فرق داشته باشه! من میگم مرحله بعد برنده ها با یه نقشای دیگه شرکت کنن الان نقاشی و برنده ها اعلام شه ببرنده ها یه نقاشی دیگه بشکن بین 6 نفر نظر سنجی شه 3 تا انتخاب شن دیگه نقاشیا تکراری شد یه بار رای دادن بچه ها دیگه 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ من میگم مرحله بعد برنده ها با یه نقشای دیگه شرکت کننالان نقاشی و برنده ها اعلام شه ببرنده ها یه نقاشی دیگه بشکن بین 6 نفر نظر سنجی شه 3 تا انتخاب شن دیگه نقاشیا تکراری شد یه بار رای دادن بچه ها دیگه مگه قرار نیست همین کار رو بکنن؟ من فک کردم دور دوم نقاشی های جدیده! وگرنه با همین نقاشی که دیگه رقابت کردن دوباره نداره! 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ خب ادامه داشته باشه! اون موقع هم میشه بین سه نفر نگید کدوم نقاشی مال ایکس یا ایگرگ یا زده! ولی اسمشون رو الان بگین فک نمیکنم خیلی فرق داشته باشه! فروغ جون فرق داره! 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ فروغ جون فرق داره! ایییییییییششششششش 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ من میگم مرحله بعد برنده ها با یه نقشای دیگه شرکت کننالان نقاشی و برنده ها اعلام شه ببرنده ها یه نقاشی دیگه بشکن بین 6 نفر نظر سنجی شه 3 تا انتخاب شن دیگه نقاشیا تکراری شد یه بار رای دادن بچه ها دیگه اون یکی نظر سنجی دو روزه اس ، زودی تموم میشه. اینکارو بخوام بکنم باز کلی طول میکشه به دلیل استقبال زیاد احتمالا یه دور دیگه برگزار میکنیم. بذارید این مسابقه با همین نقاشی ها بسته بشه. اون سنگ بزرگه و ممکنه مسابقات رو نصفه کاره بذاره یعضی از دوستان بزنده شاید نخوان که دوباره نقاشی بدن 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ اوهوم اگه 3 نفری که انتخاب شدن واسه دوره جدید نقاشی جدید بکشن بهتره چون سطحش بالاتر رفته مثلا ! منم اخر شبا از بیکاری در میام ! 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ اون یکی نظر سنجی دو روزه اس ، زودی تموم میشه. اینکارو بخوام بکنم باز کلی طول میکشه به دلیل استقبال زیاد احتمالا یه دور دیگه برگزار میکنیم. بذارید این مسابقه با همین نقاشی ها بسته بشه. اون سنگ بزرگه و ممکنه مسابقات رو نصفه کاره بذاره یعضی از دوستان بزنده شاید نخوان که دوباره نقاشی بدن خداوکیلی خودت فهمیدی چی گفتی؟! 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ اوهوم اگه 3 نفری که انتخاب شدن واسه دوره جدید نقاشی جدید بکشن بهترهچون سطحش بالاتر رفته مثلا ! منم اخر شبا از بیکاری در میام ! باز کن پروفایلت رو لطفا 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ چرا من اول نشدم من اعتراض دارم به اونایی که بت رای ندادن اعتراض کن 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ خداوکیلی خودت فهمیدی چی گفتی؟! اصن هرچی جمع بگه! کیا با پیشنهاد پوریا موافقن؟ 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ یعضی از دوستان بزنده شاید نخوان که دوباره نقاشی بدن خب اونایی که نمیخوان نکشن! باز کن پروفایلت رو لطفا پروفایلم خراب شده هر چی میزارم پیغام پروفایل باز باشه اما بازم بسته مونده ! به یکی از مدیرا گفتم گفت پیگیری میکنم ! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده