دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ چرا هست اتفاقا ولی خوب دیدم اینجا نیروی انسانی کم دارین اومدم زیاد شین 2 لینک به دیدگاه
majid733 1154 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ خب منم فارغ التحصیل نشدم البته امسال کنکور دادم مگه بده بیام تو این تایپیک فعالیت کنم 2 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۱ سهلام منم ميخوام ارشد بدم... هنوزم نخوندم خوو درگير پروژه ام تازشم مطمئنم قبول ميشم بذارين منابعتونو ما هم بخونيم 3 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۱ خب منم فارغ التحصیل نشدم البته امسال کنکور دادم مگه بده بیام تو این تایپیک فعالیت کنم سلام خوش اومدی نه خوشحال میشیم بیای فعالیت کنی بازم منتظریم سهلام منم ميخوام ارشد بدم... هنوزم نخوندم خوو درگير پروژه ام تازشم مطمئنم قبول ميشم بذارين منابعتونو ما هم بخونيم خوش اومدی پروژه ات چیه؟ کی میخوای شروع کنی؟منابع داری؟ 1 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۱ خوش اومدی پروژه ات چیه؟ کی میخوای شروع کنی؟منابع داری؟ ممنون پروژه ام شبكه -لينوكس از همين حالا ميخوام شروع كنم ديگه ... نه منابع ندارم 1 لینک به دیدگاه
majid733 1154 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۱ سلام بچه ها کسی درسای رشته ی سخت افزار رو میدونه من از شانس بد تو این رشته قبول شدم ، من نرم افزار میخوام......:4564: 1 لینک به دیدگاه
احسان مومنی 78 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۱ سلام بچه ها کسی درسای رشته ی سخت افزار رو میدونه من از شانس بد تو این رشته قبول شدم ، من نرم افزار میخوام......:4564: الان متوجه نشدم منابع ارشد نرم افزار رو میخوای یا معماری کامپیوتر رو ؟ 1 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ نه بابا...سخت افزار رو میگم منابع کارشناسی کام وووو؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۱ ممنون پروژه ام شبكه -لينوكس از همين حالا ميخوام شروع كنم ديگه ... نه منابع ندارم منابعی که من خودم میخونم اول این صفحه گذاشتم!! شروع کن باهم رفع اشکال می کنیم 2 لینک به دیدگاه
ghazaleh-s 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ سلام دوستان یه سوال از الان برای کنکور بخونم تا بهمن میشه به یه جاهایی برسم با این که کار کار هم میکنم 1 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ سلام دوستانیه سوال از الان برای کنکور بخونم تا بهمن میشه به یه جاهایی برسم با این که کار کار هم میکنم مطمئن باشید کار کردن تو برنامه ریزی درسی آدم رو منسجم تر میکنه وخستگی درس کمتر تاثیر گذاره ...البته نوع کار تون هم خیلی مهمه .....بهترین زمان استارت هم همین الانه چند تا از درسهایی که جزئ دروس امتحان ارشد هستن رو انتخاب کنید (نه همه رو )واز همین حالا استارت کنید ...مطمئنا نتیجه میگیرید . 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده