hakan_68 2446 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ سلام دوستان خوبید ؟ خوشید؟ نمی دونم این کامپیوتریا چرا اینقد فعالیتشون کمه؟ به هر حال از دوستای عزیز دعوت می کنم بیان و اگه ارشدو تموم کردن از تجربیاتشون بگن و اگه هم کنکوری هستم بیان با هم شروع کنیم واسه ارشد!!! 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ سلام دوستان خوبید ؟ خوشید؟ نمی دونم این کامپیوتریا چرا اینقد فعالیتشون کمه؟ به هر حال از دوستای عزیز دعوت می کنم بیان و اگه ارشدو تموم کردن از تجربیاتشون بگن و اگه هم کنکوری هستم بیان با هم شروع کنیم واسه ارشد!!! سلام. خوبیم. مرسیشما چطوری؟ خودت چرا اینقد فعالیتت کمه؟ من کنکوریم.کسی پیدا نشد خودم شروع کردم.اونجوری شاید چون گروه میشدیم بهتر پیش میرفتیم.من خودم رقابت رو دوس دارم دیگه بیا اینجا.که نخواهیم پست بزنیم و بی نظمی بشه.این قسمت مربوط به کنکور ارشده [h=1]پرسش و پاسخ ارشد[/h] 2 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ مثل اینکه تو رشته کامپیوتر ارشدی ی ی نداریییییییییییییییییم لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ مثل اینکه تو رشته کامپیوتر ارشدی ی ی نداریییییییییییییییییم لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ جز تورو گفتمممممم کسی دیگه ارشدی نیستتتتتت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ جز تورو گفتممممممکسی دیگه ارشدی نیستتتتتت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ظاهرا کسی نیست. هاکان بیا این منابعو بذار ما هم استفاده کنیم دیگه آمار پارسه بخرم؟ 1 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ اره این کامییییییییییییا چرا اینجورن!!! باشه فردا حتما میزارم البته اونایی که خودم میخونم و میزارم دیگه !! نمیدونم که خوبا یا نه؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ اره این کامییییییییییییا چرا اینجورن!!!باشه فردا حتما میزارم البته اونایی که خودم میخونم و میزارم دیگه !! نمیدونم که خوبا یا نه؟؟؟ هاکان 1 منابعی بذار 1 جا خوب قبول شیما من تهران یا اصفهان میخوام قبول شم 1 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ با این وضعی که داریم حتما قبول میشیم!!!! [TABLE=align: right] [TR] [TD]ریاضی مهندسی [/TD] [TD]پارسه [/TD] [/TR] [TR] [TD]آمار و احتمال [/TD] [TD]پارسه، پوران پژوهش [/TD] [/TR] [TR] [TD]محاسبات [/TD] [TD]پارسه [/TD] [/TR] [TR] [TD]گسسته [/TD] [TD]پوران پژوهش [/TD] [/TR] [TR] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR] [TR] [TD]ساختمان داده [/TD] [TD]مقسمی [/TD] [/TR] [TR] [TD]منطقی [/TD] [TD]پوران پژوهش [/TD] [/TR] [TR] [TD]معماری [/TD] [TD]پوران پژوهش [/TD] [/TR] [TR] [TD]سیستم عامل [/TD] [TD]مقسمی [/TD] [/TR] [TR] [TD]نظریه [/TD] [TD]جزوه ی نیک انجام+ تست های کنکور سالای قبل (از هر کتابی پیدا کردی) (کلا کتاب خوب برا این درس نیست) [/TD] [/TR] [TR] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR] [TR] [TD]کامپایلر [/TD] [TD]مقسمی [/TD] [/TR] [TR] [TD]طراحی و پیاده سازی [/TD] [TD]مقسمی + مرجع [/TD] [/TR] [TR] [TD]الگوریتم [/TD] [TD]مقسمی [/TD] [/TR] [TR] [TD]DB [/TD] [TD]مقسمی [/TD] [/TR] [TR] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR] [TR] [TD]زبان [/TD] [TD]هر چی گیرت اومد [/TD] [/TR] [/TABLE] من کلا اینارو میخونم البته فعلا گسسته و طراحی الگوریتم و ساختمان داده را شروع کردم و برا طراحی الگوریتم و ساختمان داده CLRS هم می خونم!!! 2 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ قبو ل میشیم.نمیشیم؟میشیم واسه نظریه ها کتاب پیتر لینز خوبه.ترجمه صراف زاده.ما دانشگاه همونو خوندیم مرسی هاکان 1 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ اونو هم خوندم خیلی نوشته!!! من یه جزوه دارم که استادمون گفته همونو میخونم و تست میزنم!! راستی به نظرت آزمون های پارسه خوبه یا مدرسان شریف؟ 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ اونو هم خوندم خیلی نوشته!!! من یه جزوه دارم که استادمون گفته همونو میخونم و تست میزنم!! راستی به نظرت آزمون های پارسه خوبه یا مدرسان شریف؟ نمیدونم والامن که تا حالا کنکور آزمایشی ندادم اونایی که میشناسم رفتن پارسه رتبه های خوبی نیاوردن 1 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ پس الانچیکار کنیم؟؟ آدم تو ماه رمضونم حوصلش نمیاد چیزی بخونه!!! عجب گرفتاری شدیم 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ پس الانچیکار کنیم؟؟آدم تو ماه رمضونم حوصلش نمیاد چیزی بخونه!!! عجب گرفتاری شدیم روزه بر کنکوریا واجب نیستا 1 لینک به دیدگاه
hakan_68 2446 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ اکه این زلزله بزاره کمی هم درس می خونیم لینک به دیدگاه
majid733 1154 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ چه جالبه فقط شما دوتا تو ایت تایپیکیت؟؟ لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ چه جالبه فقط شما دوتا تو ایت تایپیکیت؟؟ خنده داشت مگه؟ بقیه فارغ التحصیل نیستن 2 لینک به دیدگاه
blue dream 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ سلام منم می خوام ارشد شرکت کنم . . . .. . . . . .البته طراحی شهری :ws3::ws3::ws3::ws3::ws3: 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ سلام منم می خوام ارشد شرکت کنم . . . .. . . . . .البته طراحی شهری :ws3::ws3::ws3::ws3::ws3: سلام تو تالار خودتون تحصیلات تکمیلی نبود؟ 2 لینک به دیدگاه
blue dream 724 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ سلام تو تالار خودتون تحصیلات تکمیلی نبود؟ چرا هست اتفاقا ولی خوب دیدم اینجا نیروی انسانی کم دارین اومدم زیاد شین 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده