yefuzul 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ با سلام خدمت دوستان انشاله که هم به بهترین وجه ازدواج کنن من الان مجرد هستم و یه سوالی خیلی ذهنم رو درگیر کرده اونم اینه اوایل ازدواج که دو نفر با هم ازدواج میکنن خیلی هم دیگه رو دوست دارن و به هم دیگه توجه میکنن میخوام ببینم این حس بعد از 4-5 سال باز هم همین حس رو به هم دارن ؟ سوال مهم ترم اینه که چطور میشه این حس و حال خوب بودن و توجه به همدیگه رو دائمی و مداوم کرد چه کارایی باعث تقویت و چه کارایی باعث تضعیفش میشه خواهش میکنم جواب من رو بدید که برام خیلی مهمه جواب این سوال میتونه زندگی من رو عوض کنه 5 لینک به دیدگاه
meysam62 4529 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ با سلام خدمت دوستان انشاله که هم به بهترین وجه ازدواج کنن من الان مجرد هستم و یه سوالی خیلی ذهنم رو درگیر کرده اونم اینه اوایل ازدواج که دو نفر با هم ازدواج میکنن خیلی هم دیگه رو دوست دارن و به هم دیگه توجه میکنن میخوام ببینم این حس بعد از 4-5 سال باز هم همین حس رو به هم دارن ؟ سوال مهم ترم اینه که چطور میشه این حس و حال خوب بودن و توجه به همدیگه رو دائمی و مداوم کرد چه کارایی باعث تقویت و چه کارایی باعث تضعیفش میشه خواهش میکنم جواب من رو بدید که برام خیلی مهمه جواب این سوال میتونه زندگی من رو عوض کنه سلام دوست عزیز. من در جواب سوال شما نمیتونم صد درصد نظر درست بدم چون پنج تا انگشت دست یکی نیست یعنی همه آدما مثل هم نیستن و به مانند هم فکر نمیکنن لذا امکان اینکه بیایم یه نظر کلی در مورد اون چیزی که شما مطرح کردین بدیم وجود نداره. هیچکی نمیتونه بگه آیا شماهم بعد از ازدواج همسرتون رو همیشه میتونین دوست داشته باشین یا نه همون روز بعد از ازدواج اختلافتون شروع میشه. ازدواج چیزی نیست که اونو دست کم بگیرین چرا که همسری رو قراره شما انتخاب بکنین مثل چیز خریدنی از جمله ماشین، لباس یا... نیست که اگه خریدین و دیدین بد بود اونو بندازین دور و یکی دیگه بخرین بلکه همسرتون کسی است که شما باید باهاش تا آخر عمر بسازین و بسوزین در پستی و بلندی های زندگی باید باهم کنار بیاین ووو... پس خودتون بایستی به درستی فکر کنین و در مورد انتخاب همسر آینده و روابط دوستانه ای که قرار هست بعد از ازدواج باهم داشته باشین فکر کنین و نهایتا تصمیم بگیرین البته من چون رشته تحصیلیم یه جورایی با سوال شما مرتبط هست لذا به نوبه خودم تاپیکهایی رو توی انجمن و در قسمت خانه و خانواده بخصوص ازدواج و مسائل زناشویی قرار دادم پیشنهاد میکنم سری به اونجا بزنین امیدوارم که به دردتون بخوره. برایتان آرزوی سلامتی و خوشبختی دارم. 8 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ منم مثل تو مجردم والا بيلميرم لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ با سلام خدمت دوستان اونم اینه اوایل ازدواج که دو نفر با هم ازدواج میکنن خیلی هم دیگه رو دوست دارن و به هم دیگه توجه میکنن میخوام ببینم این حس بعد از 4-5 سال باز هم همین حس رو به هم دارن ؟ سوال مهم ترم اینه که چطور میشه این حس و حال خوب بودن و توجه به همدیگه رو دائمی و مداوم کرد چه کارایی باعث تقویت و چه کارایی باعث تضعیفش میشه خواهش میکنم جواب من رو بدید که برام خیلی مهمه جواب این سوال میتونه زندگی من رو عوض کنه درود بر شما در پاسخ این سوال میتونم یه کتاب جواب بهتون بدم اما خلاصه اش میشه مطالب زیر... در ابتدا که با نظر دوست عزیزمون کاملا موفقم امکان اینکه بیایم یه نظر کلی در مورد اون چیزی که شما مطرح کردین بدیم وجود نداره. اما .......... در پاسخ به سوال اول تون باید بگم که تمام پدیده های اطراف ما علتی دارند حتی دوست داشتنهای ما ،برای انتخاب همسر معمولا دو جنبه جسمی و غیرجسمی مدنظر قرارمیگیره بسته به اینکه کدام بعد در انتخاب اولیه قوی تر باشه پایداری و ماندگاری اون هم متغیر هست معمولا بعد جسمانی کم کم رو به زوال و عادت میره و از شدت علاقه اولیه کاسته میشه و این کاملا طبیعی است ولی اگه انتخاب ما درست بوده باشه و از سر هوس نباشه هیچگاه مارو دلسرد نمیکنه بلکه با کنار رفتن بعد جسمانی ، عشق ما ریشه دارتر و عمیق تر میشه پس از گذشت 4 یا 5 سال از ازدواج این رفتار خود ماست که تعیین میکنه علاقه ما نسبت به همسرمون بیشتر بشه یا کمتر ... بیاین یه زاویه دید بهتون بدم تا بهتر متوجه بشین چی میگم اگه تصور کنیم همسر ما درختی ست در میان باغ زندگی که به ما امانت داده میشه تا ازش مراقبت کنیم ,ودر ازای این مراقبت از میوه و ثمره اون که محبتش هست لذت ببریم متوجه میشیم که ما در نقش باغبان باید کاری کنیم که آسیبی به این درخت نرسه محبت ما و رسیدگی ما این درخت رو همواره شاداب نگه میداره و اون درخت هم همواره سایه و ثمره شو از ما دریغ نمیکنه خلاصه بگم .. کاهش عشق و محبت در طول زندگی نسبت به سالهای اولیه کاملا طبیعی ست چون نوع محبت تغییر میکنه و مدت اون بسته به علت اون هست هرچی علت سطحی باشه زودتر ازبین میره 4 لینک به دیدگاه
yefuzul 17 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ بازم منتظر جواباتون هستم چیزای خوبی ازتون شنیدم منتظر بقیه شونم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده