R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ آجي فاطمه....مينا جوني تبريـــــــــــك ميگم!!!!!!اميدوارم هميشه در تمام مراحل زندگي موفق باشيد. :w155::w155::w71::w155::w155: مرسی گلم ممنون , امیدوارم همیشه موفق باشی عزیزم قفس و دختر عزیزم من هم به نوبه ی خودم به شما تبریک میگم ایشاالله یه روزی برسه جای این شقی و محمد رو بگیرین بابا شاهین باز بی ادب شدی , قفس چیه؟ :vahidrk:نفس دوبار تکرار کنی یاد میگیری مرسی بابایی پس مامان کو ؟ هیچ کس نمیتونه جای محمد و شقایق عزیز رو بگیره خسته نباشید دوستای گلم منم به هر دوشون تبریک میگم ..... ارزوی بهترینا رو براشون دارم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:مرسی ... دست هر دوتون درد نکنه....خسته نباشید:aghosh::aghosh: مرسی نرگس جونم خواهش میکنم کاری نکردیم که منم بهترین ها رو برات آرزو دارم عزیزم واقعااااااااااااا من گفتم چرا رنگشون عوش شده نگوووووووومینا جون جوگرررر تبریک میگممممممممم فامه جان تبریک دستتون درد نکنه مرسی عزیز دلم موفق باشی گلم دوتاشون از دوستای گل من هستن :dancegirl2: :w71::flowerysmile:به جفتشون تبریک میگم و امیدوارم به مراتب بالاتر البته توی دنیای واقعی برسن:flowerysmile::w71: واقعا ممنون فاطیمای عزیزم مرسی , به همچنین تبریک می گم و به خاطر زحماتشون ازشون تشکر می کنمایشالا موفقیت های بالاتر ممنون فاطیما جونم هر کاری کردیم انجام وظیفه بوده منم از شما به خاطر تمام زحماتی که برای تالار معماری میکشید واقعا ممنونم و خسته نباشی عزیزم با آرزوی بهترین ها برای شما دوستای گلم به هردوتون تبریک می گممممممممممممممممم مرسی سارای عزیزم 8 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ راستی منم به فاطمه ی عزیزم تبریک میگم :hapydancsmil::hapydancsmil: خیلی زحمت میکشه برای تالار و همیشه تمام تاپیک ها رو آپ نگه میداره لیاقت فاطمه برای داشتن این عنوان بیشتر از منه :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:aghosh: انشالله همیشه موفق باشی نازنینم و به هر چه که دوست داری برسی گلم 8 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ منم به هردوتون تبریک میگم واقعا که برا انجمن خیلی زحمت میکشین امیدوارم همیشه تو زندگیتون موفق باشید لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ منم به هردوتون تبریک میگم واقعا که برا انجمن خیلی زحمت میکشین امیدوارم همیشه تو زندگیتون موفق باشید مرسی تینای عزیزم:aghosh: قربونت برم انشالله تو هم در تمام مراحل زندگی موفق باشی نازنینم 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ تبریک می گم و به خاطر زحماتشون ازشون تشکر می کنمایشالا موفقت های بالاتر ممنونم فاطیمای مهربونم ، کاری نکردیم فقط انجام وظیفه بود :girl_blush2: منم از زحمات ، شما مدیران تالار معماری تشکر میکنم ، هم شما هم ونوسی خیلی برای تالار معماری خیلی زحمت میکشید امیدوارم همیشه موفق باشید :w36::4uboxsmiley: دوستای گلم به هردوتون تبریک می گممممممممممممممممم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: ممنونم ، سارا جووووووووووونم ، ایشالله همیشه موفق باشی گلم :w36: راستی منم به فاطمه ی عزیزم تبریک میگم :hapydancsmil::hapydancsmil:خیلی زحمت میکشه برای تالار و همیشه تمام تاپیک ها رو آپ نگه میداره لیاقت فاطمه برای داشتن این عنوان بیشتر از منه :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:aghosh: انشالله همیشه موفق باشی نازنینم و به هر چه که دوست داری برسی گلم قربونت برم میناجوووونم ممنونم ، آجی مهربونم من بهت تبریک میگم:w36: این چه حرفیه شکسته نفسی میکنی :w36::boos: ، لیاقت تو بیشتر از هر چیزیه نازنینم ! به خاطر همه زحمتایی که میکشی بهت خسته نباشید میگم امیدوارم در زندگی واقعی هم یه متخصص بزرگ بشی مهربونم :boos::w36: دوستان یادآوری کنم ، آجی مینای خودم ، از هر انگشتش یه هنر میباره منم به هردوتون تبریک میگم واقعا که برا انجمن خیلی زحمت میکشین امیدوارم همیشه تو زندگیتون موفق باشید ممنونم تینا جوووووووونم ، امیدوارم همیشه موفق و شاد باشی مهربونم:w36::aghosh::boos: 2 لینک به دیدگاه
elahe sh 35 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ بهتون تبریک میگــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم :ws48::ws48::ws48: لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ دوستای گلم منم به هردوتون تبریک میگم امیدوارم همیشه موفق و سربلند باشین :w71: و به خاطر کمک ها و تلاشتون تشکر میکنم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۲ مرسی بچه ها ولی این تاپیک مربوط به تیر ماه سال گذشته س امیدوارم در آینده از بزرگان معماری در دنیا باشید :girl_angel: برای همه تون آرزوی موفقیت میکنم تاپیک بسته شد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده