azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ تیر، ۱۳۹۱ رودخانه فرتساسکا در سوئيس که آب زلال آن باعث شده از عمق ده متری پل نصب شده بر روی ان قابل مشاهده است. فرتساسکا نام رودخانهای واقع در سوییس است که در درهای به همان نام قرار دارد. اهمیت این رودخانه به آب بسیار زلال بلورین و همچنین صخرههای رنگلرزان در آن میباشد. این رودخانه به طول تقریبی ۳۰ کیلومتر از دامنهی کوه پیتسو بارونه آغاز شده و در نهایت به دریاچه ماگیوره میریزد. فرتساسکا که به دلیل زلالی آب بسیار مشهور و منحصر به فرد است در منطقه ایتالیاییزبان تیسینو جریان دارد. در امتداد رودخانه سدی با همین نام قرار دارد. دمای این رودخانه در ایام گوناگون سال بین ۷ تا ۱۰ درجه سانتیگراد است و عمق آن نیز از ۱۰ متر تجاوز نمیکند. این منطقه به دلیل موقعیت اقلیمی و جغرافیایی مکان مناسبی برای غواصی و شیرجه به شمار میرود. 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ تیر، ۱۳۹۱ تشکر میکنم بیا بریم شنا اینجا 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ تیر، ۱۳۹۱ azarafrooz گفته است: تشکر میکنم بیا بریم شنا اینجا من پایم منم میام شنا 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ تیر، ۱۳۹۱ منم میخوام خیلی خوشگل بود :girl_in_dreams: 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ تیر، ۱۳۹۱ *Mina* گفته است: منم میخوام خیلی خوشگل بود :girl_in_dreams: میبریمت عیزمممممممممممم 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ تیر، ۱۳۹۱ mission.impossible گفته است: میبریمت عیزمممممممممممم فداااا مدااااای تو :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:aghosh::boos: 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ تیر، ۱۳۹۱ *Mina* گفته است: فداااا مدااااای تو :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:aghosh::boos: به قول داداشم که سه روزه نیست فدایی داری تو 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ تیر، ۱۳۹۱ خانومها همه با هم میرییییییییییییممممممممممممممممممممممممممممممممممممم :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۳ تیر، ۱۳۹۱ باشه با هم میریممممممممممممم فیسسسسسسس به آقایون 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده