Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ خدا خیرت بده بابازندگیه خالمونم نجات دادی حیف بود همیشه تو ارزوی مادر شدن بمونه بابا بذار پیشونیتو ببوسم قربونت برم زندگی اکثر همسایه ها رو من نجات دادم واسه همینه اینهمه خواهر و برادر داری 2 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ قربونت برم زندگی اکثر همسایه ها رو من نجات دادم واسه همینه اینهمه خواهر و برادر داری بابا بیا در گوشم رمز موفقیتتو بگو من میخوام الگوم تو باشی من میخوام خیر باشم 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ بابا بیا در گوشم رمز موفقیتتو بگومن میخوام الگوم تو باشی من میخوام خیر باشم گوشتو بیار جلو یه جور بیار امید نشنوه، اون بی جنبه اس دنیا جمعیتش دوبرابر میشه... 1 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ گوشتو بیار جلو یه جور بیار امید نشنوه، اون بی جنبه اس دنیا جمعیتش دوبرابر میشه... باشه بگو من به خاطر خودمم که شده (جهت نجات زندگیا ) چیزی بروز نمیدم به کسی 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ ماشاالله همه استعدادشون درخشان شد 1 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ من از سومی خیلی خوشم اومد. من نیــــــــــــــز 2 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ واقعا تبریک میگم.همشون خوبن. اما من از2 و 3 و9 بیشتر خوشم اومد. 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ کل نقاشی ها چندتاست؟ چند تا قراره انتخاب بشه؟ 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ کل نقاشی ها چندتاست؟ چند تا قراره انتخاب بشه؟ از هر سری سه نفر اول انتخاب میشن بعد میرن فینال 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ از هر سری سه نفر اول انتخاب میشن بعد میرن فینال همین دو سری هست فقط؟ 2 لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ نقاشی ها خیلی زیبا بودن منم رای خودم رو به صندوق انداختم 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ 1 چه بامزست.به این میگن عشق.یادبگیرید 2 هم اون پلیکانه یکم سایز درختا شده لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ لامصب بیا ببوسش دیگه شونصدتا تاپیکه میخوای ببوسیش shoma hanuz tu bahse dishabin????? لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ به همه شون رای دادم ، چون همه شون قشنگ بودن 1 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ 3 خيلي قشنگه... مچتاقم بدونم كاره كيه 1 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ به منم رای بدیییییییییییییییین چه رقابت تنگاتنگی شد 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ 3 رو یه حسی بم میگه فروغ کشیده و 1 رو مینی .... 2 خیلییی قشنگه. 5 رو یه دختر معماری کشیده. 7 رو یه شهرساز ( مثلا حمید شهرساز) اما از طرز فکری که تو 8 بود خیلی خوشم اومد.... 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ من رای دادم ولی 1 از زیر دستم لیزید! :icon_pf (34):خیلی شبیه خاطره های روی بازوی بچه گی هامه اونم اضافه کنید لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ 8 چه حس خوبی میده به آدم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 7 و 8 و 9 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده