Neutron 60966 این ارسال پرطرفدار است. ارسال شده در 10 مهر، 2012 رخصت خب خب خب رسیدیم به بخش جذاب ماجرا که همون نظرسنجیه مسابقه ی نقاشی با paint هست. نقاشی ها توی دو گروه با هم رقابت خواهند کرد و رقابت گروه اول دیروز آغاز شد! قوانین: حق انتخاب چند گانه وجود دارد. تبلیغات ممنوع است. اظهار نظر آزاد است. هر شرکت کننده ای خودش را "تابلو" بنماید، نقاشی اش بلافاصله حذف میشود فرصت نظر سنجی تا یک هفته دیگر است و یعد از آن نظر سنجی خودبخود بسته خواهد شد. تا بالا آمدن تمامی تصاویر شکیبا باشید... و اما نقاشی شماره 1 *********** نقاشی شماره 2 *********** نقاشی شماره 3 *********** نقاشی شماره 4 *********** نقاشی شماره 5 *********** نقاشی شماره 6 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام *********** نقاشی شماره 7 *********** نقاشی شماره 8 *********** نقاشی شماره 9 58
pesare irani 41805 ارسال شده در 10 مهر، 2012 خدا رو شکر من تو این گروه نیستم وگرنه اون چند تا رای هم نمیاوردم :hapydancsmil: 8
سمندون 19437 ارسال شده در 10 مهر، 2012 من رای دادم .چقد بچه ها هنرمندن خیلی دوست دارم بدونم شماره 6 واسه کی بوده؟ 8
آرانوس 6500 ارسال شده در 10 مهر، 2012 اینا واقعا با پینتههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه؟ چقد هنرمندانه عالی بودن 5
Neutron 60966 مالک ارسال شده در 10 مهر، 2012 چرااا از زاویه قشنگی کشیده. موضوع جالبی رو انتخاب کرده. حس شکست رو خیلی خوب منتقل میکنه. از تکنیک ساده ای هم استفاده کرده. سوژه اش هم تکراری نبود. 7
ارسال های توصیه شده