.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ من موندم معتاد و چه به چوب بدست شدن من اگه داداش معتاد داشته باشم خودم سه سوته راحتش می کنم چه برسه به اینکه بخواد ترک کنه ای معتاد بی عاطفه آبجی من عجب گیر داداش بی عاطفه ای افتاده 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ نه آدم نمیشمنمیتونم م م م م م م پس اینقدر مواد مصرف کن تا بترکی 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ پس اینقدر مواد مصرف کن تا بترکی حرف آخرته 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ ای معتاد ای آواتار معتاد نشان ای که با آواتارت تبلیغ اعتیاد می کنی برو ترک کن تا نیومدم بکشمت :vahidrk: می خواستی مثل تو باشم ای معتاد اگه دورو بره آبجیم ببینم کت بسته تحویل گشت ارشادت می دم (این کار رو هم واسه خاطر گل روی آبجی می کنم که نمی کشمت) 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ ای معتاد ای آواتار معتاد نشان ای که با آواتارت تبلیغ اعتیاد می کنی برو ترک کن تا نیومدم بکشمت :vahidrk: می خواستی مثل تو باشم ای معتاد اگه دورو بره آبجیم ببینم کت بسته تحویل گشت ارشادت می دم (این کار رو هم واسه خاطر گل روی آبجی می کنم که نمی کشمت) پس ای داداش من کو باز 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ حرف آخرته نه عزیزم بیا و آدم شو ترک کن ای معتاد ای آواتار معتاد نشان ای که با آواتارت تبلیغ اعتیاد می کنی برو ترک کن تا نیومدم بکشمت :vahidrk: می خواستی مثل تو باشم ای معتاد اگه دورو بره آبجیم ببینم کت بسته تحویل گشت ارشادت می دم (این کار رو هم واسه خاطر گل روی آبجی می کنم که نمی کشمت) چاکریم داداش کاشکی من واقعا داداش داشتماااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ کاشکی من واقعا داداش داشتماااااااااااا باز این و گفت ، باز این و گفت پس من این وسط چیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خوب داداشتم دیگه 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ نه عزیزم بیا و آدم شو ترک کن چاکریم داداش کاشکی من واقعا داداش داشتماااااااااااا باز حسادت منو جریحه دار کردی ولی راست راستی داداش من کو دیشبم نبود 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ باز این و گفت ، باز این و گفت پس من این وست چیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خوب داداشتم دیگه :banel_smiley_4: لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ باز این و گفت ، باز این و گفت پس من این وست چیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خوب داداشتم دیگه ببخشید خیلی گلی داداشی باز حسادت منو جریحه دار کردیولی راست راستی داداش من کو دیشبم نبود مهدی رفته مسافرت البته حدس میزنمااااااااا 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ :banel_smiley_4: حسادت خوب نیستاااااا 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ نه آدم نمیشمنمیتونم م م م م م م یعنی می تونستی می شدی؟ چه جور اونوقت؟ 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ ببخشید خیلی گلی داداشی مهدی رفته مسافرت البته حدس میزنمااااااااا حدس میزنی کجا رفته باشه 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ یعنی می تونستی می شدی؟چه جور اونوقت؟ میخوای امتحان کنم 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ حدس میزنی کجا رفته باشه اونو دیگه نفهمیدم هرجا هست به داره بهش خوش میگذره قطعا...... 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ اونو دیگه نفهمیدم هرجا هست به داره بهش خوش میگذره قطعا...... کاراگاه برو ببین کجا رفته به منم بوگو 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ میخوای امتحان کنم نه وقت خودتو الکی تلف نکن 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ کاراگاه برو ببین کجا رفته به منم بوگو روم نمیشه ...... 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ نه وقت خودتو الکی تلف نکن افشین متواری به جوگر گیر نده 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ نه وقت خودتو الکی تلف نکن کوفتتتتتتتتتتتتتتتتت 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده