R.Irankhah 25490 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ به نظر شما من کدومم به نظر من دسته 5 :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ من فکر کنم دسته دو ولی معمولا آواتارام حسی که خودم در یه برهه ای از زمان دارم القا میکنه...یه مدت تو مود قهر بودم ...آواتارمم قهری بود آره درسته دسته دو 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ پست اول ویرایش شد , 3 دسته اضافه شد :hapydancsmil: بیشتر از این دیگه چیزی پیدا نکردم 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ شما جزء قهرمانا هستی دیگه داداش ...... بعضی از گروه ها رو یادشون رفته بنویسن بهله بهاه داداش شما جزء قهرمانا ما جزء معتادا 1 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ 10-بعضی ها عکس های تاریخی و قدیمی میزارن اینجور افراد عاشق تاریخ و چیزای تاریخی هستن و معمولا جواب هر سؤالی را با ذکر یه منبع تاریخی یا یه مثال از گذشتگان میدن و عاشق بحث های تاریخی و بیان خصوصیات و اخلاق افراد وپادشاهان هستن 11- بعضي ها شکلهايي در ارتباط با موسيقي ميزارن اينجور افراد با توجه به روحياتشون خيلي به موسيقي علاقه دارن و از نظر موسيقي هميشه به روز هستن البته تعداديشونم به لطف اين نرم افزارهاي ساخت موزيک خودشونو موسيقيدان مي دونن و آ-ه-ن-گ ميسازن و بيرون ميدن خب اينم يه جورشه ديگه . 12-بعضي از افراد يه بيت شعرميزارن برای آواتارشون اين افراد بيشتر طالب شعر و ادبيات هستن ومطالب ادبي مينويسن و پايه ثابت تاپيکاي مشاعره هستن چشم بسته غیب گفته نویسنده 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ فکر کنم باید یه دسته هم به عنوان احساسات خاص یا شخصی اضافه بشه...ماها جزء این دسته هستیم موافقم ، چون من گاهی اوقات وقتی دلم میگیره آواتارمو عوض میکنم ، و عکسی رو میزارم که ، حال و هوای دلم رو بیان کنه 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ به نظر من دسته 5 :hapydancsmil: مرسی مینا جوووونم ، چه نظر خوبی :hapydancsmil: پس بزار خودمو جز دسته 5 تصور کنم 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ مرسی مینا جوووونم ، چه نظر خوبی :hapydancsmil:پس بزار خودمو جز دسته 5 تصور کنم خواهش میکنم تو خیلی خیلی بهتری گلم :aghosh: 1 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ خواهش میکنم تو خیلی خیلی بهتری گلم :aghosh: ممنونم بهترینم ، به پای مینااااا جوووووووووووووونم نمیرسم :aghosh: 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ ممنونم بهترینم ، به پای مینااااا جوووووووووووووونم نمیرسم :aghosh: فدای تو ... :boos::flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ فدای تو ... :boos::flowerysmile: فدای مهربون خودم:boos: 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ بهله بهاه داداش شما جزء قهرمانا ما جزء معتادا ای معتاد خجالت نمی کشی دوروبر آبجه ما می گردی با این وضع انتظار داشتی تو بشی قهرمان 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ ای معتاد خجالت نمی کشی دوروبر آبجه ما می گردی با این وضع انتظار داشتی تو بشی قهرمان قول داده ترک کنه هااااااا 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ ای معتاد خجالت نمی کشی دوروبر آبجه ما می گردی با این وضع انتظار داشتی تو بشی قهرمان :banel_smiley_4: آبجی شما آبجی منم هستا:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ قول داده ترک کنه هااااااا یادم نمیا همچین قولی داده باشم 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ یادم نمیا همچین قولی داده باشم معتاد ......کارتون خواب.......همه تنتو کرم خورده آدم نمیشی؟!!!!! :banel_smiley_4:آبجی شما آبجی منم هستا:vahidrk: آبجی ......بیا و ترک کن...... 1 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ من موندم معتاد و چه به چوب بدست شدن من اگه داداش معتاد داشته باشم خودم سه سوته راحتش می کنم چه برسه به اینکه بخواد ترک کنه ای معتاد 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ معتاد ......کارتون خواب.......همه تنتو کرم خورده آدم نمیشی؟!!!!! آبجی ......بیا و ترک کن...... نه آدم نمیشم نمیتونم م م م م م م 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده