.Yaprak 15748 ارسال شده در 10 مهر، 2012 چرا عاقل کند کاری که باز ارد پشیمانی؟حالا من گفتم بت خود دانی؟ مثلا چیکار میکنی 2
.Yaprak 15748 ارسال شده در 10 مهر، 2012 یه بار به تنهایی یه نفر رو بدون استفاده از شکلک اسپم کردم چه استعداد نهفته ای داشتی و من نمیدونستم 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 10 مهر، 2012 2-یه سری از افراد به جای آواتار عکس گل و طبیعت میزارن اینجور افراد روحیه لطیف و زیبایی دارن همیشه با دیدن پست ها و نوشته هاشون راحت میتونید اینو بفهمید همیشه طالب صلح و آرامش هستن هیچ وقت تو بجث های جنجالی که تو بعضی از سایت ها هست شرکت نمیکنن و همیشه در صدد آرام کردن اوضاع هستن اینجور افراد افراد مهربان و آرامی هستن و اکثر شون خانم هستن بله بله، جالب بید
s.z.e 811 ارسال شده در 10 مهر، 2012 به به دستتون درد نكنه من حالا ميرم با توضيحات ارائه شده برا خودم عكس وآواتار و... اينا انتخاب ميكنم مهندسي معكوس انجام ميدم يعني اول ميرم چيزي رو انتخاب ميكنم كه بهتره بعد شخصيتمو نسبت به اون ميسازم عالي بود ممنونم حسادت ممنوع 3
MAXER89 مهمان ارسال شده در 10 مهر، 2012 به به دستتون درد نكنهمن حالا ميرم با توضيحات ارائه شده برا خودم عكس وآواتار و... اينا انتخاب ميكنم مهندسي معكوس انجام ميدم يعني اول ميرم چيزي رو انتخاب ميكنم كه بهتره:hapydancsmil: بعد شخصيتمو نسبت به اون ميسازم عالي بود ممنونم حسادت ممنوع
pme 3474 ارسال شده در 10 مهر، 2012 من فکر کنم دسته دو ولی معمولا آواتارام حسی که خودم در یه برهه ای از زمان دارم القا میکنه...یه مدت تو مود قهر بودم ...آواتارمم قهری بود 2
pme 3474 ارسال شده در 10 مهر، 2012 به به دستتون درد نكنهمن حالا ميرم با توضيحات ارائه شده برا خودم عكس وآواتار و... اينا انتخاب ميكنم مهندسي معكوس انجام ميدم يعني اول ميرم چيزي رو انتخاب ميكنم كه بهتره:hapydancsmil: بعد شخصيتمو نسبت به اون ميسازم عالي بود ممنونم حسادت ممنوع چه آینده نگر 2
pme 3474 ارسال شده در 10 مهر، 2012 حالا یکی بگه من جرء کدوم دسته هستم ؟؟؟؟؟؟ به نظر شما من کدومم فکر کنم باید یه دسته هم به عنوان احساسات خاص یا شخصی اضافه بشه...ماها جزء این دسته هستیم 5
شــاروک 30242 ارسال شده در 11 مهر، 2012 حالا یکی بگه من جرء کدوم دسته هستم ؟؟؟؟؟؟ شما جزء قهرمانا هستی دیگه داداش ...... بعضی از گروه ها رو یادشون رفته بنویسن 4
R.Irankhah 25490 مالک ارسال شده در 11 مهر، 2012 بعضی از دسته ها بصورت پنهان میباشند باید چشم بصیرت داشته باشید تا ببینیدشون :whistle: 3
ارسال های توصیه شده