.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ چرا عاقل کند کاری که باز ارد پشیمانی؟حالا من گفتم بت خود دانی؟ مثلا چیکار میکنی 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ در دراز مدت می فهمی حالا یه کوچولوشو بوگو 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ یه بار به تنهایی یه نفر رو بدون استفاده از شکلک اسپم کردم چه استعداد نهفته ای داشتی و من نمیدونستم 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ الان دیگه جرات داری ؟ چرا فک کردی جرات ندارم 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ یعنی من الان جزء کدوم دستم؟ شما جز دسته برقی ها هستی 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ 2-یه سری از افراد به جای آواتار عکس گل و طبیعت میزارن اینجور افراد روحیه لطیف و زیبایی دارن همیشه با دیدن پست ها و نوشته هاشون راحت میتونید اینو بفهمید همیشه طالب صلح و آرامش هستن هیچ وقت تو بجث های جنجالی که تو بعضی از سایت ها هست شرکت نمیکنن و همیشه در صدد آرام کردن اوضاع هستن اینجور افراد افراد مهربان و آرامی هستن و اکثر شون خانم هستن بله بله، جالب بید لینک به دیدگاه
s.z.e 811 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ به به دستتون درد نكنه من حالا ميرم با توضيحات ارائه شده برا خودم عكس وآواتار و... اينا انتخاب ميكنم مهندسي معكوس انجام ميدم يعني اول ميرم چيزي رو انتخاب ميكنم كه بهتره بعد شخصيتمو نسبت به اون ميسازم عالي بود ممنونم حسادت ممنوع 3 لینک به دیدگاه
MAXER89 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ به به دستتون درد نكنهمن حالا ميرم با توضيحات ارائه شده برا خودم عكس وآواتار و... اينا انتخاب ميكنم مهندسي معكوس انجام ميدم يعني اول ميرم چيزي رو انتخاب ميكنم كه بهتره:hapydancsmil: بعد شخصيتمو نسبت به اون ميسازم عالي بود ممنونم حسادت ممنوع لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ من فکر کنم دسته دو ولی معمولا آواتارام حسی که خودم در یه برهه ای از زمان دارم القا میکنه...یه مدت تو مود قهر بودم ...آواتارمم قهری بود 2 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ به به دستتون درد نكنهمن حالا ميرم با توضيحات ارائه شده برا خودم عكس وآواتار و... اينا انتخاب ميكنم مهندسي معكوس انجام ميدم يعني اول ميرم چيزي رو انتخاب ميكنم كه بهتره:hapydancsmil: بعد شخصيتمو نسبت به اون ميسازم عالي بود ممنونم حسادت ممنوع چه آینده نگر 2 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ حالا یکی بگه من جرء کدوم دسته هستم ؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ حالا یکی بگه من جرء کدوم دسته هستم ؟؟؟؟؟؟ به نظر شما من کدومم فکر کنم باید یه دسته هم به عنوان احساسات خاص یا شخصی اضافه بشه...ماها جزء این دسته هستیم 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ حالا یکی بگه من جرء کدوم دسته هستم ؟؟؟؟؟؟ شما جزء قهرمانا هستی دیگه داداش ...... بعضی از گروه ها رو یادشون رفته بنویسن 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ بعضی از دسته ها بصورت پنهان میباشند باید چشم بصیرت داشته باشید تا ببینیدشون :whistle: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده