panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ سلام به همه نو اندیشانی ها !!! بعد مدت ها میخوام یه تایپیک مفید ایجاد کنم. اول از همه یه نکته برای من سوال ایجاد کرد. که تو تقسیم بندی ها چرا آموزش فتوشاپ تو بخش نرم افزار ها نیست. یادمه اون قدیما که حضور داشتم بود!! و البته یه تفاوت سلیقه و نظر با حمید مدیر اسبق تالار گرافیک تو این زمینه داشتیم. و من کوتاه نیومدم و اصرار داشتم که فتوشاپ معماری با تالار گرافیک متفاوت اما میبینم بچه های معماری بعد من کوتاه اومدن!!!!!! یاد خاطره ایی از آموزش های خوبه بچه های گرافیک و بخصوص حمید هم بکنم (جدیدا رو نمیشناسم و افتخار آشنایی رو ندارم) بگذریم!! باران باش و ببار، نپرس کاسه های خالی از آن کیست!! فتوشاپ تو معماری یه مبحث خیلی مهمه در زمینه های شیت بندی و اصلاح رندر های گرفته شده و.... مجموعه فارسی کاربرد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (پرزانته معماری) برای اولین بار در دنیای مجازی !!! این ویدئو ها به صورت قسمت بندی تهیه میشن و سعی میشه هر قسمت نواقص قسمت های گذشته رو از لحاظ کیفیت و … نداشته باشه.این مجموعه در صورت استقبال شما دوستان ادامه پیدا میکنه. پس بیصبرانه منتظر نظرات شما هستیم. در کل این مجموعه یاد میگیریم چه طور یک فایل رو در اتوکد آماده سازی کنیم و وارد محیط فتوشاپ کنیم و در آنجا بهراندو پلان نما مقاطع و شیت بندی می پردازیم. امروز قسمت اول این مجموعه رو برای دانلود میزارم قسمت اول : حجم ۸ مگ> برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پسوورد: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 29 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ خیلی عالی بود :hapydancsmil: دستتون درد نکنه فقط اگر صدای آهنگ رو خیلی کم کنید یا اینکه حذفش کنید تا صدای شما کاملا به وضوح شنیده بشه خیلی خیلی بهتر میشه منتظر قسمت های بعدی هستیم مطمئنا مورد توجه دوستان هم قرار خواهد گرفت 13 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ ممنون مهندس ، عاااالیه،منم موافقم که یه بخش آموزش فتوشاپ تو بخش نرم افزار گذاشته شه ، چند وقت پیش هم فاطمه (*Cloudy sky* ) ساخت پوستر تو فتوشاپ رو آموزش داده بود که جایی واسه گذاشتنش تو تالار نبود ؛که خوبه همه ایناا برن تو یه بخش، بازم دستت مرسی لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ خیلی عالیه مرسی. منم همیشه دنبال آموزش فتوشاپ بودم لینک به دیدگاه
panoram 5055 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ خیلی عالی بود :hapydancsmil:دستتون درد نکنه فقط اگر صدای آهنگ رو خیلی کم کنید یا اینکه حذفش کنید تا صدای شما کاملا به وضوح شنیده بشه خیلی خیلی بهتر میشه منتظر قسمت های بعدی هستیم مطمئنا مورد توجه دوستان هم قرار خواهد گرفت خواهش میکنم... آره این موردو تو وبسایتم خیلی ها گوش زد کردن »دی کیفیت بهترمیشه.... قسمت دومش سعی یه ذره بهتره. اما تو قسمت های بعدی کیفیت بالا تر رفته... بزودی قسمت های 3 و 4 هم جدید آپلود میشه. قسمت 2 رو هم تو انجمن میزارم ممنون مهندس ، عاااالیه،منم موافقم که یه بخش آموزش فتوشاپ تو بخش نرم افزار گذاشته شه ، چند وقت پیش هم فاطمه (*Cloudy sky* ) ساخت پوستر تو فتوشاپ رو آموزش داده بود که جایی واسه گذاشتنش تو تالار نبود ؛که خوبه همه ایناا برن تو یه بخش، بازم دستت مرسی :icon_gol: 10 لینک به دیدگاه
panoram 5055 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ عالیه ادامه بدید ممنونم از لطف شما. خوشحالم مفید بوده خیلی عالیه مرسی. منم همیشه دنبال آموزش فتوشاپ بودم به امید که نیاز شما رو بتونه برطرف کنه 5 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۱ مرسی مثل همیشه عالی حتما ادامه بده 8 لینک به دیدگاه
panoram 5055 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ امروز هم با قسمت دیگری از آموزش فتوشاپ در معماری در خدمت شما هستیم. دوستانی که برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام رو ندیدن میتون در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مشاهده و دانلود کنن. از همه دوستانی که با نظراتشون چه در سایت و یاهو مسنجر ما رو همراهی کردن سپاس گذارم. بعد از دیدن فایل های هرسوالی داشتین در قسمت نظرات سایت بیان کنید. با تشکر از شما!! قسمت دوم : حجم ۸ مگ> دانلود کنید پسورد: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 12 لینک به دیدگاه
panoram 5055 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ قسمت دوم هم کیفیت صدا مشکل داره باید ببخشین. و هر سوالی داشتین بپرسین.. قسمت سوم کیفیت درست شده!! به زودی تو انجمن هم برای دانلود میزارم. ممنونم از لطف و نطر همه شما 6 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۱ خیلی عالی بود دستتون درد نکنه :w72::flowerysmile: 5 لینک به دیدگاه
parichehr atashbahar 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ man download mkonam filesh zipe ok esh ke mkonam password o mzanam eroor mde baz nemishe che konammmmmmmmmm?????:vahidrk::banel_smiley_4: 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ man download mkonam filesh zipe ok esh ke mkonam password o mzanam eroor mde baz nemishe che konammmmmmmmmm?????:vahidrk::banel_smiley_4: چک کردم فایل مشکلی نداره ، اگه پسورد رو درست وارد کنید باز میشه ! 2 لینک به دیدگاه
mehraz_tarh 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۲ عالییییییییییییییییییییی بود لطفا ادامه بدید. 4 لینک به دیدگاه
z-tarahi 282 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۲ امروز هم با قسمت دیگری از آموزش فتوشاپ در معماری در خدمت شما هستیم. دوستانی که برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام رو ندیدن میتون در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مشاهده و دانلود کنن. از همه دوستانی که با نظراتشون چه در سایت و یاهو مسنجر ما رو همراهی کردن سپاس گذارم. بعد از دیدن فایل های هرسوالی داشتین در قسمت نظرات سایت بیان کنید. با تشکر از شما!! قسمت دوم : حجم ۸ مگ> دانلود کنید پسورد: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام داداش لینک دانلودت پوکیده علاوه بر اون سایت خودتم باز نمیشه 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۲ داداش لینک دانلودت پوکیده علاوه بر اون سایت خودتم باز نمیشه من الان چک کردم لینک دانلود هیچ مشکلی نداره ، و به راحتی دانلود میشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
z-tarahi 282 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۲ من الان چک کردم لینک دانلود هیچ مشکلی نداره ، و به راحتی دانلود میشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قیمت اول که نگفتم قسمت دومش منظورم هست قسمت اول رو دانلود کردم. بعد از اون چرا سایت اصلی خودش باز نمیکنه قسمت های دیگه هم لازم دارم 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۲ قیمت اول که نگفتم قسمت دومش منظورم هست قسمت اول رو دانلود کردم. بعد از اون چرا سایت اصلی خودش باز نمیکنه قسمت های دیگه هم لازم دارم قسمت دوم هم مشکل نداره : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کمی فقط باید صبر کنید تا لود بشه و شروع به دانلود کنه از اینکه چرا سایتشون باز نمیشه اطلاعی ندارم ولی فکر نمیکنم قسمت های بعدی آموزش رو تهیه کرده باشن 3 لینک به دیدگاه
z-tarahi 282 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۲ قسمت دوم هم مشکل نداره : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کمی فقط باید صبر کنید تا لود بشه و شروع به دانلود کنه از اینکه چرا سایتشون باز نمیشه اطلاعی ندارم ولی فکر نمیکنم قسمت های بعدی آموزش رو تهیه کرده باشن خیلی گلی :4uboxsmiley:دستت درد نکنه :w72:دمت گرم خودش گفته اونجا هست 3و4:ws52: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده