Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ رخصت خب خب خب رسیدیم به بخش جذاب ماجرا که همون نظرسنجیه مسابقه ی نقاشی با paint هست. نقاشی ها توی دو گروه با هم رقابت خواهند کرد و رقابت گروه دوم فردا آغاز میشه. یه سری ها رو امشب نظرسنجیشون شروع میشه... یه سری فردا. قوانین: حق انتخاب چند گانه وجود دارد. تبلیغات ممنوع است. اظهار نظر آزاد است. هر شرکت کننده ای خودش را "تابلو" بنماید، نقاشی اش بلافاصله حذف میشود فرصت نظر سنجی تا یک هفته دیگر است و یعد از آن نظر سنجی خودبخود بسته خواهد شد. تا بالا آمدن تمامی تصاویر شکیبا باشید... و اما نقاشی شماره 1: *********** نقاشی شماره 2 *********** نقاشی شماره 3 *********** نقاشی شماره 4 *********** نقاشی شماره 5 *********** نقاشی شماره 6 *********** نقاشی شماره 7 *********** نقاشی شماره 8 35 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ نقاشی ها خیلی قشنگن...ایولا... خوب شد من شرکت نکردم...:icon_pf (34): 7 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ ولی خدایی چقدر سبک ها و فکرا فرق داره با هم هر کدوم کلا یه فاز جدا از همن دم همتون گرم 7 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ چه خوب که شرکت نکردمااااااااااااا 9 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ نقاشی شماره هشت چی میگه؟! :ws28: 11 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ ای ول بچه ها عالیه کاراتون اگر برا منو بزار حتما از آخر اول میشم 9 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ خیلی عالی بود :hapydancsmil::hapydancsmil: دست همتون درد نکنه منم رای دادم 8 لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ اخه جوووووووووووووووووووووووووووووووووووون مسابقه من دوست دارم 7 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ چرا نقاشی منو اونجا قرار دادی 7 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ نقاشی 8 چی میگه یه توضیح بده ببینیم چیه اون نقاشی 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ چرا نقاشی منو اونجا قرار دادی امید به امامزاده بیژن خودتو تابلو کنی میزنم نصفت میکنم 7 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ امید به امامزاده بیژن خودتو تابلو کنی میزنم نصفت میکنم یعنی خدایی تابلو نیس ؟ 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ امید به امامزاده بیژن خودتو تابلو کنی میزنم نصفت میکنم مرگ شوهر عمه ریسمون عمراا اگر چیزی بگم رای هم نمیدم که کسی نفهمه فقط موقعی که خواستی ببندی خبر بده بیام رای بدم 5 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ یعنی خدایی تابلو نیس ؟ آخه لامصبو دلم نمیاد کاریش کنم 3 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ به چند تا باید رای می دادیم ؟ من به 3 تا رای دادم 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ یعنی خدایی تابلو نیس ؟ میدونم به چی فکر میکنی اما اشتتباهههه فکرت ت ت ت وقتی ی ی ی نتایج اعلام شد میفهمی اشتباههه من برم از این تاپیک تا امام زاده بیؤن نزده نصفم نکرده :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ آخه لامصبو دلم نمیاد کاریش کنم بازم مردونگیتو به رخ ما کشیدی جیمی بذار دستاتو ببوسم 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ بدو بدو تولد داریم http://www.noandishaan.com/forums/thread91173.html :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده