.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ سلام :hapydancsmil: خوب دیگه بعد یک ماه دو تا دو تا مسابقه می ذاریم از اونجا که مسابقه عکس آسونه راندو رو هم می ذارم که هیجانش تکمیل شه خوب دوستای گلم یه طرح خام براتون می ذارم که یک هفته یعنی تا 26 تیر فرصت دارین راندوش کنین و به من خصوصی کنید اینم از طرح موفق باشید 17 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ برم سر وقت ماژیک هام اگر خشک نشده بودن حتما شرکت میکنم :hapydancsmil::hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ حداقل صبر میکردین تحویل پروژه ها هم تموم بشه بعد... من 28ام تحویل پروژه دارم آخه 3 لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ منم اگه تااون موقع پروژهمو تموم کردم حتما شرکت میکنم لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ یه نفر هم گیر نمیاد جواب ادم رو بده 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ آخرش مسابقه گذاشتین ؟؟ نامردا می زاشتین این تیر تموم بشه دیگه... نمیدونم میتونم شرکت کنم یا نه.ولی خواهشا بعد پروژه ها مسابقه بی مسابقه نشه ها...اون موقع بشتر وقت واسه شر کت هست 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ یه نفر هم گیر نمیاد جواب ادم رو بده راندو یه نوع نحوره ارائه کار می باشد.جوری که بشه بهتر یه طرح رو به مخاطب تفهیمش کرد.مثلا جلو عقب رفتگی ها ، سایه ها و شیشه و ...رو با هر تکنیکی (میتونه مارکر یا مداد رنگی ، آبرنگ و ...) باشه. تاپیک های راندو تو تالار هست برو اونارو هم ببین بعد بپرس 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ نمیشه حالا من بشینم این رو نقاشی کنمش شماااااااا هم بقیه کاراش رو بکنیددددددددددددددددددددد 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ نبود؟؟ خانوم اجازه من تازه از سفر اومدم مداد رنگی هامو گم کردم فردا میرم از مغازه میخرم فردا شب نقاشی میکنم 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ خانوم اجازه من تازه از سفر اومدم مداد رنگی هامو گم کردم فردا میرم از مغازه میخرم فردا شب نقاشی میکنم امید تالار من اسپم نکن :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ امید تالار من اسپم نکن :vahidrk: خانوم اجازه :hapydancsmil: عکس من اماده شد لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ سلام ... من تازه امروز اومدم ... اینو باید پرینت کنیم راندو کنیم یا باید خودمون بکشیم بعد راندو کنیم؟!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ سلام ... من تازه امروز اومدم ... اینو باید پرینت کنیم راندو کنیم یا باید خودمون بکشیم بعد راندو کنیم؟!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 سلام گلم ؛ خودتون باید بکشید ، حالا جزییاتش خیلی مهم نیست ، لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ خب، چند نفر کار فرستادن؟ من که دارم میکشم، تا شب میفرستم لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ خب، چند نفر کار فرستادن؟ من که دارم میکشم، تا شب میفرستم فاطیما اثر من رو قبول نکرد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده