.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ سلام به همه دوستای گلم:wavesmile: بعد از یک ماه که مسابقه نداشتیم به خاطر امتحانات دوباره می خوایم مسابقه برگزار کنیم :gnugghender: موضوع این سرس از مسابقه عکس بر اساس این تاپیک تزئینات هست، تزئینات می تونه از هر نوعی باشه، گچ بری، کاشی کاری، آجر کاری خلاصه هر چی که جزء تزئینات ساختمان باشه برای ما قبوله شما یک هفته یعنی تا 26 تیر ماه فرصت دارین عکسهایی رو که انداختین با مشخصات بنا و سایز 600*800 برای من خصوصی کنید سه نفر اول هم جایزه می گیرن:icon_pf (19): خوب منتظر عکسای قشنگتون هستم موفق باشید :flowerysmile: 15 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ آخخخخخخخخ جوووونم مسابقه :hapydancsmil: من هستم:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ منم اگر تونستم حتما شرکت میکنم :hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ ترسیدید مدال بگیرم به من نگفتید؟؟:gnugghender: 5 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ ترسیدید مدال بگیرم به من نگفتید؟؟:gnugghender: نه عزیزم میدونستیم خودت میای:دی 5 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ نه عزیزم میدونستیم خودت میای:دی 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ منم هستم باز این شهرساز اومد که تازه میخواستم خبرش کنما لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ منم هستم :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: باز این شهرساز اومد که تازه میخواستم خبرش کنما 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ به شدت هستم حمید مدالتو یه نخ بهش ییند باد نبرتش 6 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ به شدت هستم:hapydancsmil:حمید مدالتو یه نخ بهش ییند باد نبرتش من به معمار جماعت مدال نمیدوم:gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ من بلد نیستم عکسو اندازه اش رو تغییر بدم بعد از هر بنایی ه عکس گرفته باشیم می تونیم بذاریم؟ 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ من بلد نیستم عکسو اندازه اش رو تغییر بدم بعد از هر بنایی ه عکس گرفته باشیم می تونیم بذاریم؟ بنا مهم نیست، تزیینات مهمه دیگه اینم آموزش کم کردن حجم عکس و سایزش با برنامه paint لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ سلام یه سوال الان طبق اون تاپیک باید از تزئینات بناهای تاریخی عکس بگیریم؟ 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ من به معمار جماعت مدال نمیدوم:gnugghender: :ws28: معمولا میگن وقتی زیاد به خودت مطمئنی یهو یه چیزی میشه 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ :ws28: معمولا میگن وقتی زیاد به خودت مطمئنی یهو یه چیزی میشه منظور؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ منظور؟؟؟ هیچی فقط یهو ممکنه یکی از معمارا مدالتو بفرسته بره 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ هیچی فقط یهو ممکنه یکی از معمارا مدالتو بفرسته بره لطیفه جالبی بوود بسی خندیدیم 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۱ لطیفه جالبی بوود بسی خندیدیم خو بخند 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده