شــاروک 30242 ارسال شده در 9 مهر، 2012 دوستای گلم سلام...... خیلی زود نوبتم شد اصلا توقع نداشتم در ضمن تحلیل شخصیتم هم زمان با صندلی داغم شده تحلیلم کنید به دور از هرگونه رفیق بازی حقایق رو بگید.....اگه از دستم ناراحتین......اگه یه جورایی شادتون کردم ......یا هر چیز دیگه ای بی صبرانه منتظرم منو بتحلیلین با تشکر 15
- Nahal - 47858 ارسال شده در 9 مهر، 2012 به به هم دانشگاهی و هم رشته ای خودم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v مهربون خوش اخلاق وابسته به خونواده بیشتر احساساتی یکم عجول مغرور نیستی خودتم نمی گیری راحت میشه باهات ارتباط برقرار کرد یکم نگاهت به زندگی بدبینانس و خاکستری میبینیش برونگرا راحت احساسشو نشون میدی استعداد اسپم بازی هم داری برخلاف اینکه تو نت شاید اینو نشون بدی که از چیزی ناراحتی یا غر بزنی فک نکنم تو واقعیت این مدلی باشی و غر بزنی خیلی دوستت دارم عزیزم.شاد باشی همیشه 11
.Yaprak 15748 ارسال شده در 9 مهر، 2012 به به ببین کی اینجاست آبجی خودم چرا من اولا همش فکر میکردم تو خیلی افسرده و دپی یه از دنیا بریده خوب بگم : دوست داشتنی جوگر باحال مهربون با ادب بامعرفت عیبی ام که ندیدم جز اینکه با ما به از این باش و یه کمم بیشتر شودیت باش 10
شــاروک 30242 مالک ارسال شده در 9 مهر، 2012 به به هم دانشگاهی و هم رشته ای خودم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v مهربون خوش اخلاق وابسته به خونواده بیشتر احساساتی یکم عجول مغرور نیستی خودتم نمی گیری راحت میشه باهات ارتباط برقرار کرد یکم نگاهت به زندگی بدبینانس و خاکستری میبینیش برونگرا راحت احساسشو نشون میدی استعداد اسپم بازی هم داری برخلاف اینکه تو نت شاید اینو نشون بدی که از چیزی ناراحتی یا غر بزنی فک نکنم تو واقعیت این مدلی باشی و غر بزنی خیلی دوستت دارم عزیزم.شاد باشی همیشه چاکر هم دانشگاهی گلم بسیار غر غرو هستم خیلی ها بهم گفتن که مغرورم ولی خودم اینجوری فکر نمیکنم ممنونم که اومدی سارا جووووووووووونم:aghosh: 11
مجیدرحیمی 1695 ارسال شده در 9 مهر، 2012 چب بگم خودت همه چی رو میدونی،یکم ادم مغرو غدی :vahidrk: وگرنه در کل خوبی 4
شــاروک 30242 مالک ارسال شده در 9 مهر، 2012 به به ببین کی اینجاستآبجی خودم چرا من اولا همش فکر میکردم تو خیلی افسرده و دپی یه از دنیا بریده خوب بگم : دوست داشتنی جوگر باحال مهربون با ادب بامعرفت عیبی ام که ندیدم جز اینکه با ما به از این باش و یه کمم بیشتر شودیت باش جیگرتو جووووووووووگگگگگگگگررررررررررررررر یکمم انتقاد کنید مرااااااااااااا 5
شــاروک 30242 مالک ارسال شده در 9 مهر، 2012 چب بگم خودت همه چی رو میدونی،یکم ادم مغرو غدی :vahidrk:وگرنه در کل خوبی مجید خوب بگووووو ازم انتقاد کن 5
.Yaprak 15748 ارسال شده در 9 مهر، 2012 جیگرتو جووووووووووگگگگگگگگررررررررررررررر یکمم انتقاد کنید مرااااااااااااا انتقاد کنیم که الان اشکت درمیاد 7
شــاروک 30242 مالک ارسال شده در 9 مهر، 2012 انتقاد کنیم که الان اشکت درمیاد سعی میکنم خودمو نگه دارم بعدش بزنم زیر گریه 7
مجیدرحیمی 1695 ارسال شده در 9 مهر، 2012 مجید خوب بگووووو ازم انتقاد کن ای ملت نگاه کنید خودش میگه انتقاد کنیدااااا بعد ناراحت نشی بگیری مارو بزنی الان بهت گفته باشم 4
شــاروک 30242 مالک ارسال شده در 9 مهر، 2012 ای ملت نگاه کنید خودش میگه انتقاد کنیدااااا بعد ناراحت نشی بگیری مارو بزنی الان بهت گفته باشم خیلی شدید انتقاد نکن خووووووووووو 4
مجیدرحیمی 1695 ارسال شده در 9 مهر، 2012 ولش کن فاطیما ،بیخیال تو خوبی تو خوب بودنتم شکی نیست بزار همیشه تو ذهنم خوب باشی 3
pesare baba 2250 ارسال شده در 9 مهر، 2012 ولش کن فاطیما ،بیخیال تو خوبی تو خوب بودنتم شکی نیست بزار همیشه تو ذهنم خوب باشی نه ترو خدا حالا بیا از دخترم بد بگووو دختر خاله ی خوبی مثل فاطیما ندیدم:hapydancsmil: خیلی هم دوسش دارم دختر خاله: خیلی احساساتی هستی ، خیلی فعالی ؛ برای رضای خدا کار میکنی، دوست داری خودت تجربه کنی، دختی لوس بابایی دیگه چی بگم ؟؟؟؟ یکم زود ناراحت میشی ، خیییییلییییییییی ساده هستی ، به همه زود اعتماد میکنی که این خوب نیست اگه چیزه دیگه ای به ذهنم رسید میگم 6
شــاروک 30242 مالک ارسال شده در 9 مهر، 2012 نه ترو خدا حالا بیا از دخترم بد بگووو دختر خاله ی خوبی مثل فاطیما ندیدم:hapydancsmil: خیلی هم دوسش دارم دختر خاله: خیلی احساساتی هستی ، خیلی فعالی ؛ برای رضای خدا کار میکنی، دوست داری خودت تجربه کنی، دختی لوس بابایی دیگه چی بگم ؟؟؟؟ یکم زود ناراحت میشی ، خیییییلییییییییی ساده هستی ، به همه زود اعتماد میکنی که این خوب نیست اگه چیزه دیگه ای به ذهنم رسید میگم ممنونم امین جااااااان:hapydancsmil: 3
.Yaprak 15748 ارسال شده در 9 مهر، 2012 نه ترو خدا حالا بیا از دخترم بد بگووو دختر خاله ی خوبی مثل فاطیما ندیدم:hapydancsmil: خیلی هم دوسش دارم دختر خاله: خیلی احساساتی هستی ، خیلی فعالی ؛ برای رضای خدا کار میکنی، دوست داری خودت تجربه کنی، دختی لوس بابایی دیگه چی بگم ؟؟؟؟ یکم زود ناراحت میشی ، خیییییلییییییییی ساده هستی ، به همه زود اعتماد میکنی که این خوب نیست اگه چیزه دیگه ای به ذهنم رسید میگم به نکته خوبی اشاره کردی زود به همه اعتماد میکنه 5
شــاروک 30242 مالک ارسال شده در 9 مهر، 2012 به نکته خوبی اشاره کردی زود به همه اعتماد میکنه غیلط کردم:icon_pf (34): 5
.Yaprak 15748 ارسال شده در 9 مهر، 2012 غیلط کردم:icon_pf (34): خوب حالا یه چیزی گفتیما مواظب گرگای انجمن باش که در کمین تو نشستن 3
مجیدرحیمی 1695 ارسال شده در 9 مهر، 2012 مواظب گرگای انجمن باش که در کمین تو نشستن افرین مواظب گرگا باش نخورنت 3
مجیدرحیمی 1695 ارسال شده در 9 مهر، 2012 نه ترو خدا حالا بیا از دخترم بد بگووو دختر خاله ی خوبی مثل فاطیما ندیدم:hapydancsmil: خیلی هم دوسش دارم دختر خاله: خیلی احساساتی هستی ، خیلی فعالی ؛ برای رضای خدا کار میکنی، دوست داری خودت تجربه کنی، دختی لوس بابایی دیگه چی بگم ؟؟؟؟ یکم زود ناراحت میشی ، خیییییلییییییییی ساده هستی ، به همه زود اعتماد میکنی که این خوب نیست اگه چیزه دیگه ای به ذهنم رسید میگم چه پسر خوبی کلاس چندی عمو؟ 3
ارسال های توصیه شده