شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ دوستای گلم سلام...... خیلی زود نوبتم شد اصلا توقع نداشتم در ضمن تحلیل شخصیتم هم زمان با صندلی داغم شده تحلیلم کنید به دور از هرگونه رفیق بازی حقایق رو بگید.....اگه از دستم ناراحتین......اگه یه جورایی شادتون کردم ......یا هر چیز دیگه ای بی صبرانه منتظرم منو بتحلیلین با تشکر 15 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ به به هم دانشگاهی و هم رشته ای خودم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v مهربون خوش اخلاق وابسته به خونواده بیشتر احساساتی یکم عجول مغرور نیستی خودتم نمی گیری راحت میشه باهات ارتباط برقرار کرد یکم نگاهت به زندگی بدبینانس و خاکستری میبینیش برونگرا راحت احساسشو نشون میدی استعداد اسپم بازی هم داری برخلاف اینکه تو نت شاید اینو نشون بدی که از چیزی ناراحتی یا غر بزنی فک نکنم تو واقعیت این مدلی باشی و غر بزنی خیلی دوستت دارم عزیزم.شاد باشی همیشه 11 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ به به ببین کی اینجاست آبجی خودم چرا من اولا همش فکر میکردم تو خیلی افسرده و دپی یه از دنیا بریده خوب بگم : دوست داشتنی جوگر باحال مهربون با ادب بامعرفت عیبی ام که ندیدم جز اینکه با ما به از این باش و یه کمم بیشتر شودیت باش 10 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ به به هم دانشگاهی و هم رشته ای خودم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v مهربون خوش اخلاق وابسته به خونواده بیشتر احساساتی یکم عجول مغرور نیستی خودتم نمی گیری راحت میشه باهات ارتباط برقرار کرد یکم نگاهت به زندگی بدبینانس و خاکستری میبینیش برونگرا راحت احساسشو نشون میدی استعداد اسپم بازی هم داری برخلاف اینکه تو نت شاید اینو نشون بدی که از چیزی ناراحتی یا غر بزنی فک نکنم تو واقعیت این مدلی باشی و غر بزنی خیلی دوستت دارم عزیزم.شاد باشی همیشه چاکر هم دانشگاهی گلم بسیار غر غرو هستم خیلی ها بهم گفتن که مغرورم ولی خودم اینجوری فکر نمیکنم ممنونم که اومدی سارا جووووووووووونم:aghosh: 11 لینک به دیدگاه
مجیدرحیمی 1695 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ چب بگم خودت همه چی رو میدونی،یکم ادم مغرو غدی :vahidrk: وگرنه در کل خوبی 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ به به ببین کی اینجاستآبجی خودم چرا من اولا همش فکر میکردم تو خیلی افسرده و دپی یه از دنیا بریده خوب بگم : دوست داشتنی جوگر باحال مهربون با ادب بامعرفت عیبی ام که ندیدم جز اینکه با ما به از این باش و یه کمم بیشتر شودیت باش جیگرتو جووووووووووگگگگگگگگررررررررررررررر یکمم انتقاد کنید مرااااااااااااا 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ چب بگم خودت همه چی رو میدونی،یکم ادم مغرو غدی :vahidrk:وگرنه در کل خوبی مجید خوب بگووووو ازم انتقاد کن 5 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ جیگرتو جووووووووووگگگگگگگگررررررررررررررر یکمم انتقاد کنید مرااااااااااااا انتقاد کنیم که الان اشکت درمیاد 7 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ انتقاد کنیم که الان اشکت درمیاد سعی میکنم خودمو نگه دارم بعدش بزنم زیر گریه 7 لینک به دیدگاه
مجیدرحیمی 1695 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ مجید خوب بگووووو ازم انتقاد کن ای ملت نگاه کنید خودش میگه انتقاد کنیدااااا بعد ناراحت نشی بگیری مارو بزنی الان بهت گفته باشم 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ ای ملت نگاه کنید خودش میگه انتقاد کنیدااااا بعد ناراحت نشی بگیری مارو بزنی الان بهت گفته باشم خیلی شدید انتقاد نکن خووووووووووو 4 لینک به دیدگاه
مجیدرحیمی 1695 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ ولش کن فاطیما ،بیخیال تو خوبی تو خوب بودنتم شکی نیست بزار همیشه تو ذهنم خوب باشی 3 لینک به دیدگاه
pesare baba 2250 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ ولش کن فاطیما ،بیخیال تو خوبی تو خوب بودنتم شکی نیست بزار همیشه تو ذهنم خوب باشی نه ترو خدا حالا بیا از دخترم بد بگووو دختر خاله ی خوبی مثل فاطیما ندیدم:hapydancsmil: خیلی هم دوسش دارم دختر خاله: خیلی احساساتی هستی ، خیلی فعالی ؛ برای رضای خدا کار میکنی، دوست داری خودت تجربه کنی، دختی لوس بابایی دیگه چی بگم ؟؟؟؟ یکم زود ناراحت میشی ، خیییییلییییییییی ساده هستی ، به همه زود اعتماد میکنی که این خوب نیست اگه چیزه دیگه ای به ذهنم رسید میگم 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ نه ترو خدا حالا بیا از دخترم بد بگووو دختر خاله ی خوبی مثل فاطیما ندیدم:hapydancsmil: خیلی هم دوسش دارم دختر خاله: خیلی احساساتی هستی ، خیلی فعالی ؛ برای رضای خدا کار میکنی، دوست داری خودت تجربه کنی، دختی لوس بابایی دیگه چی بگم ؟؟؟؟ یکم زود ناراحت میشی ، خیییییلییییییییی ساده هستی ، به همه زود اعتماد میکنی که این خوب نیست اگه چیزه دیگه ای به ذهنم رسید میگم ممنونم امین جااااااان:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ نه ترو خدا حالا بیا از دخترم بد بگووو دختر خاله ی خوبی مثل فاطیما ندیدم:hapydancsmil: خیلی هم دوسش دارم دختر خاله: خیلی احساساتی هستی ، خیلی فعالی ؛ برای رضای خدا کار میکنی، دوست داری خودت تجربه کنی، دختی لوس بابایی دیگه چی بگم ؟؟؟؟ یکم زود ناراحت میشی ، خیییییلییییییییی ساده هستی ، به همه زود اعتماد میکنی که این خوب نیست اگه چیزه دیگه ای به ذهنم رسید میگم به نکته خوبی اشاره کردی زود به همه اعتماد میکنه 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ به نکته خوبی اشاره کردی زود به همه اعتماد میکنه غیلط کردم:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ غیلط کردم:icon_pf (34): خوب حالا یه چیزی گفتیما مواظب گرگای انجمن باش که در کمین تو نشستن 3 لینک به دیدگاه
مجیدرحیمی 1695 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ مواظب گرگای انجمن باش که در کمین تو نشستن افرین مواظب گرگا باش نخورنت 3 لینک به دیدگاه
مجیدرحیمی 1695 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ نه ترو خدا حالا بیا از دخترم بد بگووو دختر خاله ی خوبی مثل فاطیما ندیدم:hapydancsmil: خیلی هم دوسش دارم دختر خاله: خیلی احساساتی هستی ، خیلی فعالی ؛ برای رضای خدا کار میکنی، دوست داری خودت تجربه کنی، دختی لوس بابایی دیگه چی بگم ؟؟؟؟ یکم زود ناراحت میشی ، خیییییلییییییییی ساده هستی ، به همه زود اعتماد میکنی که این خوب نیست اگه چیزه دیگه ای به ذهنم رسید میگم چه پسر خوبی کلاس چندی عمو؟ 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۱ تو تاپیک من دعوا نکنیییییییییییید 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده