رفتن به مطلب
  • 0

کمک فوری

sbabaie

سوال

سلام به همگی

امیدوارم حال همه خوب باشه.بچه ها من یه مشکلی دارم واسه شروع پایان نامه ام.من بعد از کلی این ور و اون ور کردن با کمک استادم یه موضوع انتخاب کردم.موضوعم هم راجع به بررسی مخاطرات احتمالی ای است که گردشگران با اونا مواجه میشن.مثل استان گلستان که چند سال پیش سیل اومد و اونایی که لب دریا چادر زده بودند با بحران روبه رو شدند.

اگه میشه بهم کمک کنید پروپوزالم رو بنویسم چون اصلا وقت ندارم.میخوام به آخرین تاریخ تصویب پروپوزال برسم ولی اصلا نمیدونم بیان مسئله و ضرورت تحقیق رو چی بنویسم.توی اینترنتم گشتم ولی مقاله ای که به دردم بخوره پیدا نکردم.

لطفا مثل همیشه کمکم کنید.

با تشکر از همتون

• Like 3
لینک به دیدگاه

12 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

• 0
سلام به همگی

امیدوارم حال همه خوب باشه.بچه ها من یه مشکلی دارم واسه شروع پایان نامه ام.من بعد از کلی این ور و اون ور کردن با کمک استادم یه موضوع انتخاب کردم.موضوعم هم راجع به بررسی مخاطرات احتمالی ای است که گردشگران با اونا مواجه میشن.مثل استان گلستان که چند سال پیش سیل اومد و اونایی که لب دریا چادر زده بودند با بحران روبه رو شدند.

اگه میشه بهم کمک کنید پروپوزالم رو بنویسم چون اصلا وقت ندارم.میخوام به آخرین تاریخ تصویب پروپوزال برسم ولی اصلا نمیدونم بیان مسئله و ضرورت تحقیق رو چی بنویسم.توی اینترنتم گشتم ولی مقاله ای که به دردم بخوره پیدا نکردم.

لطفا مثل همیشه کمکم کنید.

با تشکر از همتون

سلام

بهتره موضوعتون رو محدود بکنین ، بررسی مخاطرات احتمالی موضوع بسیار گسترده ای میشه ... مخاطرات احتمالی سیل ، زلزله ، اتش سوزی، و... حتی حمله حیوانات رو هم شامل میشه ... پس بهتره قبل از هر چیز موضوعتون رو دقیقا مشخص کنید . و اینکه دقیقا چه کاری می خوایید انجام بدید ... علاوه بر اون موضوع شما همپوشانی خیلی کمی با شهرسازی داره ... بیشتر به مدیریت بحران مربوط میشه

متشکرم

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 0

میخوام بیشتر مخاطراتی که باهاش روبه رو هسستند رو ذکر کنم ولی هدف اصلیم مخاطرات طبیعی مثل سیله.میتونید کمکم کنید؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 0
میخوام بیشتر مخاطراتی که باهاش روبه رو هسستند رو ذکر کنم ولی هدف اصلیم مخاطرات طبیعی مثل سیله.میتونید کمکم کنید؟

دوست عزیز اصلا نگران نباشین اگه کمی صبور باشین بالاخره یه کسی پیدا میشه که کمکتون کنه آخه دمشون گرم کاربران این انجمن همگی مددکار خوبی هستند و مطمئن باشی نا امیدتون نمیکنن.

دوستان عزیز مگه نمیبینین این دوستمون کمک فوری نیاز داره خواهشا مثل همیشه آستیناتونو بالا بزنین و کمک کنین. از همتون ممنونم.:w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 0

خوب این هدف اصلیتون قراره به چی برسه ؟ منظورم اینه شما میخوایید خطر سیل رو کاهش بدید ؟ یا دلیل دیگه ای از این کار دارید ؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 0

چند سال پیش توی استان گلستان سیل اومد و بیشتر گردشگرانی که چادر زده بودند با مشکل روبه رو شدند.من میخواستم روی گردشگری مازندران کار کنم ولی خوب چون خیلی موضوع تکراریه استادم پیشنهاد کرد که از این حوزه وارد بشم و این مخاطرات رئ بررسی کنم.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 0
چند سال پیش توی استان گلستان سیل اومد و بیشتر گردشگرانی که چادر زده بودند با مشکل روبه رو شدند.من میخواستم روی گردشگری مازندران کار کنم ولی خوب چون خیلی موضوع تکراریه استادم پیشنهاد کرد که از این حوزه وارد بشم و این مخاطرات رئ بررسی کنم.

خوب این که شما می فرمایید درست .. انسان همیشه با مخاطرات یا بحرانها (disaster) روبروست ... حالا ممکنه طبیعی باشه یا انسان ساخت ...

اما شما میخوایید چه راهکاری ارائه بدید ؟ این که شما چه هدفی دارید مهمه دیگه

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 0

خوب هنوز که نمیتونم بگم چه راهکاری میخوام ارایه بدم ولی هدفم اینه که برای کاهش مخاطرات مناطق پرخطر رو رو نقشه های gis شناسایی کنم و مسیر حرکت و محل های استقرار گردشگران رو بر اساس آن ها تنظیم کنم. فک میکنم مخاطرات طبیعی جای کار بیشتری داشته باشه.

الان مشکلم نوشتن پروپوزاله که نمیدونم چی باید بنویسم.

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 0
سلام.چی شد؟میتونید کمکم کنید؟:banel_smiley_4:

سلام

خوب شما که هنوز دقیقا نه برای خودتون روشنه که میخوایین چیکار کنین نه به ما دقیق توضیح می دین که قرار چه اتفاقی بیوفته ...:ws52:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 0

گفتم که هدفم اینه که برای کاهش مخاطرات مناطق پرخطر رو رو نقشه های gis شناسایی کنم و مسیر حرکت و محل های استقرار گردشگران رو بر اساس آن ها تنظیم کنم. فک میکنم مخاطرات طبیعی جای کار بیشتری داشته باشه.

الان مشکلم نوشتن پروپوزاله که نمیدونم چی باید بنویسم.

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...