Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۸ به نظر شما بهترین بازیکن سال 1388 فوتبال ایران چه کسی بود؟ علی کریمی جواد نکونام سید مهدی مهدی رحمتی مسعود شجاعی آرش برهانی کریم باقری خسرو حیدری سایر بازیکنان 4 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۸۹ من که خسرو حیدری رو انتخاب میکنم . واقعا محشر بودش 3 لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۸۹ منم خسرو حیدری رو انتخاب کردم واقعا بازیکنه مفیدیه. کریم باقری هم شایستگی خاصه خودشو رو داره... علی کریمی امسال فقط پنالتی میزنه و اخراج میشه لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۸۹ من به ساير راي دادم! برای چی به سایر ؟ مگه کدوم بازیکن مد نظرت هست ؟ لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۸۹ برای چی به سایر ؟ مگه کدوم بازیکن مد نظرت هست ؟ علي دايي... شايدم عابدزاده 1 لینک به دیدگاه
Ali.Akbar 9300 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۸۹ علي دايي... شايدم عابدزاده بهترین بازیکن سال 88 . عابدزاده ؟ :jawdrop: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده