R@M!N 2978 ارسال شده در 9 مهر، 2012 سلام این تاپیک رو ایجاد کردم تا بتونیم با ایجاد یه گروه کوچیک یک یا چند مقاله خوب ارائه بدیم افرادی که مایل به همکاری هستن اینجا اعلام آمادگی کنند دوستان بزرگ انجمن هم اطلاع داشته باشند که فوق العاده به کمکشون نیاز داریم. 4
R@M!N 2978 مالک ارسال شده در 9 مهر، 2012 من پایه ام به شدتیک مقاله هم تو نظرم هست که با انسیسه به چه افرادی نیاز داری برای مقاله ؟ موضوع رو انتخاب کردین؟ کدوم شهر هستین ؟ 3
shayan1989 523 ارسال شده در 9 مهر، 2012 من تهرانم . یک کسی که خوب مفهوم مکانیک شکست را بلد باشه ، نه در حد طراحی اجزا که ترسکا و انرژی واپیچشی و .... بود خودش یک چیز های مطالعه کرده باشه وبلد باشه 4
R@M!N 2978 مالک ارسال شده در 9 مهر، 2012 من تهرانم . یک کسی که خوب مفهوم مکانیک شکست را بلد باشه ، نه در حد طراحی اجزا که ترسکا و انرژی واپیچشی و .... بودخودش یک چیز های مطالعه کرده باشه وبلد باشه من هم تهرانم خوبیه مقاله اینه که هرچیزی که آدم بلد نباشه می تونه با یه سرچ و تحقیق یاد گرفتش مسئله بعد مراحل تحقیق و ترجمه و ویرایشه که یکی باید به عهده بگیره یا دو نفر حتی! 4
S.F 24932 ارسال شده در 10 مهر، 2012 من هم هستم. البته کمی، تا قسمتی ممکنه دسترسی ب من در حین پروسه محدود بشه. اما اگر قول بدم ک فلان تاریخ، فلان کار انجام بشه. حتما انجام می شه . در زمینه مهندسی ساخت و تولید و ترجمه مقالات به انگلیسی برای ژورنال ها می تونم همکاری کنم. البته، از بچه های همین سایت، در حال حاضر همکاری دارم. 4
R@M!N 2978 مالک ارسال شده در 10 مهر، 2012 بنظرتون برای شروع یک مقاله اولین کاری که باید کرد چیه؟ مراحلش چیه؟ 1
ارسال های توصیه شده