رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

تاکنون مطالعات قابل ملاحظه ای برای ارزیابی مقاومت لرزه ای ساختمان های آجری صورت گرفته است: اما به دلیل تنوع ساختمان ها و پیچیده بودن اثر عوامل و پارمترهای مختلف در رفتار لرزه ای آنها، ضوابط و دستورالعمل های فراگیر شناخت آسیب پذیری و شیوه های مقاوم سازی آنها هنوز تکمیل نشده است.

نقش موثر و سازنده فصل سوم آیین نامه استاندارد 2800 بر ساخت و ساز ساختمان های آجری بر کسی پوشیده نیست و بدیهی است که این دستورالعمل تحولی بزرگ در کیفیت ساخت و ساز این گونه ساختمان ها به وجود آورده است. در این پژوهش با توجه به نحوه ساخت و ساز این ساختمان ها در سطح کشور و همچنین نکات اجرایی فصل سوم آیین نامه استاندارد 2800، برخی از ضوابط اجرایی و محدوده های مجاز این استاندارد، از جمله روش تقویت به وسیله کلاف بندی به صورت آزمایشگاهی مورد مطالعه قرار گرفته است. یک دیوار آجری غیرمسلح و دو ساختمان آجری دوطبقه، یکی با کلاف بندی و دیگری بدون کلاف بندی با مقیاس هندسی 1:2 نزدیک به شرایط بحرانی فصل سوم آیین نامه استاندارد 2800 ایران طراحی و سپس مطابق نکات اجرایی این ساتاندارد و شرایط ساخت و ساز ایران ساخته شدند.

 

این پایان نامه در 6 فصل به شرح ذیل تهیه شده است:

فصل اول: کلیات

فصل دوم: تاریخچه تحقیقات

فصل سوم: تعیین مشخصات پارامترهای مختلف معماری و سازه ای نمونه های موردی آزمایش

فصل چهارم: مبانی مدلسازی فیزیکی سازه ها

فصل پنجم: تعیین جزئیات سازه ای و معماری نمونه های مورد آزمایش در مقیاس کامل

فصل ششم: مشخصات و خصوصیات مهندسی مصالح مصرفی

فصل هفتم: مدلسازی ساختمان های آجری

فصل هشتم: اجرا و ساخت نمونه های آزمایشگاهی

فصل نهم: تجهیزات آزمایشگاهی

فصل دهم: آزمایش بارگذاری ثقلی

فصل یازدهم: آزمایش ارتعاش محیطی

فصل دوازدهم: آزمایش بارگذاری جانبی

نتیجه گیری

 

این پایان نامه توسط مهندس مهدی حاج اسماعیلی و به راهنمایی دکتر عباسعلی تسنیمی و مشاوره دکتر اصغر وطنی اسکوئی برای کسب مدرک کارشناسی ارشد مهندسی عمران - سازه از دانشگاه تربیت مدرس تهران در سال 1380 تهیه شده است که فایل PDF آنرا می توانید از لینک زیر دانلود کنید:

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...