esmal-aghaaa 1379 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۱ سلام دوستان عزیز:vi7qxn1yjxc2bnqyf8vمیخواستم بپرسم میشه با این نرم افزارهای شبیه سازی فیزیکی ساختمان مثل انرژی پلاس، کریر یا غیره بدون توجه به اینکه دستگاه گرمایش/سرمایش یا تهویه مطبوع ما چی باشه فقط نیاز به انرژی ساختمان رو برای تامین یک دمای مشخص در داخل و با درنظر گرفتن تاثیر تبادل جدار ساختمان، حضور انسان، لوازم منزل، تابش خورشید و غیره محاسبه کرد؟ یعنی بگه آقا مثلا در ساعات مختلف روز برای اینکه دمای داخل حفظ بشه به این میزان گرمایش یا سرمایش نیاز داریم، یعنی اصلا برای برنامه نوع دستگاه های مکانیکیمونو تعریف نکنیم؟ پیشاپیش بابت پاسختون سپاسگزارم:w36: سلام بر شما تمامی فرض هایی که گفتین رو میتونین توی نرم افزار انرژی پلاس انجام بدین به علاوه اینکه شما حتی با استفاده از time step میتونین در هر یک ربع ساعت و حتی کمتر این اطلاعت رو بگیرین و نمودارهای اون رو رسم کنین در مورد این که گفتین بدون مشخص کردن سیستم گرمایش و سرمایش میشه بار ساختمان و .... محاسبه کرد اگر با انرژی پلاس کار کرده باشین یا بخاین کار کنین باید قسمت hvac templateو سپس ideal load system رو فعال کنین که ئر این قسمت دمای تابستانه و زمستانه اتاق مورد نظرتون رو یا به صورت دمای ثابت و یا بصورت متغییر در ساعات مختلف وارد کنین و خروجی مورد نظرتون رو بگیرین 1 لینک به دیدگاه
reza1615 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ چند مطلب که به نظرم به دردتان بخورد ۱-برای ساخت مدل از نسخهٔ کرک شدهٔ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام استفاده کنید که خیلی بهتر از اپن استودیو هست چون مصالح را خوب تنظیم میکند ولی مشکل در این هست که نسخهٔ کرک شدهاش نسخهٔ ۴ انرژی پلاس هست که باید بعد از خروجی گرفتن از نرمافزار آن را به نسخهٔ ۸.۰۲ ارتقا دهید (درون خود انرژی پلاس این امکان هست) ۲-revit و ecotec اصلا به درد محاسبهٔ انرژی نمی خورند دردانشگاه (پلی تکینک میلان) بر روی آنها زیاد تحقیق کردیم . این دو نرمافزار از نظر محاسبهٔ انرژی مصرفی اشکالات زیادی دارند و کار آکادمیک نمیتوان با آنها انجام داد و این دو فقط به درد محاسبات نور و سایه و مسیر خورشید و موارد مشابه می خورند ۳-با JE+ یا JEnergyPlus می توانید محاسبات پارامتریک داشته باشید یعنی یک یا چندین مورد را به صورت متغییر تغییر دهید این نرمافزار تحت جاوا هست و نتیجهد پایاننامه دانشجویی است که خیلی خوب کار میکند البته خود انرژی پلاس هم محاسبهٔ پارامتریک دارد ولی محدود هست. ۴-برای وضعیت آب و هوای ایران فقط ۶ شهر در سایت انرژی پلان هستند مابقی را یا باید از سایتها خرید یا ساخت، که متاسفانه هنوز کسی متولی ساخت نشده است و متاسفانه نتیجهٔ نرمافزارهایی که فایل آب و هوا میسازند اصلا راضیکننده نیست در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تعدادی از شهرهای ایران را قرار دادم که باید قبل از استفاده حتما کنترل کنید. ۵-انرژی پلاس فروم و میلینگ لیست خوبی دارد که خوب هم جواب می دهند آنجا سوالهایستان را بپرسید کمکتان میکنند ۶-خروجی های انرژی پلاس را می توان در نرمافزار به نحوی تعیین کرد که بر اساس یکا (واحد اندازهگیری) مطلوب شما باشد یعنی وات باشد یا ژول و... ۷-اگر در انرژی پلاس متبحر شدید میتوانید به صورت متنی فایل آن را با نرمافزار nodepade++ ویرایش کنید (اگر روزی چنین کاری را خواستید انجام دهید syntaxhighlighting آن را از فرومشان دریافت کنید تا متن برایتان رنگی شود و راحت بتوانید کدها را تغییر دهید) به امید کامروایی 2 لینک به دیدگاه
e-hooshmane 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۳ سلام من دانشجوی ارشد مهندسی شیمی هستم موضوع پایان نامه ام شبیه سازی انرژی ساختمان و بررسی پارامترهای تاثیرگذار بر بار حرارتی و برودتی ساختمان است فقط با کریر کار کرده ام اگر بخواهم با انرژی پلاس کار کنم برای یادگیری کتاب یا سی دی آموزشی در دسترس است لینک به دیدگاه
alvand_eng 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۳ سلام دوستان یک سوال داشتم ممنون میشم اگر کمکم کنید می خواستم ببینم کسی با نرم افزار کار کرده و نحوه اتصال ان را با انرژی پلاس بلده؟ ممنون لینک به دیدگاه
MaHee 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۴ سلام دوستان من نسخه مکینتاشه v8.0.3 انرژی پلاس رو از سایت اصلیش دانلود کردم بعد از نصب فقط یه فولدر تو قسمت اپلیکشانم ایجاد میشه که فقط ۲ تا فایل اجرایی داره EP-Launch Lite و EP-Compare که بعد از اجرا به شکل 'عکسای ضمیمه' است که هیچ شباهتی به اونچه تو فیلمای آموزشیش میبینم نیست میدونید مشکل من کجاست و علتش چیه آیا؟ لینک به دیدگاه
MOMI1360 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۶ سلام ببخشین برای وارد کردن یک سیستم گرمایشی در محیط انرژی پلاس برای تاثیر بر دمای داخل ساختمان از کدوم قسمت HVAC باید اطلاعات را وارد کنیم و یک سیستم به نرم افزار معرفی کنیم؟از ترموستات و معرفی دمای ثابت در فیلد های اون میخوام استفاده نکنم.ممنون میشم راهنمایی بفرمایین.:cryingf: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده