هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ اون عشق هاي رويايي رو فقط تو قصه ها و فيلم ها ديدم، اكثرا هم خارجي حالانميدونم دوره زمونه بد شده يا اين خارجي ها تو همه چي از ما جلو تر اند؟ الان حتي ازدواج ها هم بيشتر جنبه مصلحتي داره؟ پول مهمه مدرك و موقعيت اجتمايي ملاكه ...نميدونم پس اينها شعاره كه پول شخصيت نمياره! مدرك نميتونه تضمين كننده زندگي موفقي باشه؟... راستش مطمعن بودم و هستم ، كه ادم اگه گاو بره دانشگاه گاو بيرون مياد. شعور و فرهنگ هركسي بسته به محيطي داره كه توش بزرگ شده قبلا... وگرنه بارها ديدم پشت هر زن و مرد موفقي يك زندگي ناموفق وجود داشته . 9 لینک به دیدگاه
sara-ah 240 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۱ به نظر من نه پول و نه مدرک تضمین کننده یک زندگی نیست با عشق پول و مدرک هم میاد.شاید الان زمونه مصلحت با پول باشه اما به نظر من اشتباه. آدم دیدم پولدار مدرک تحصیلی بالا اما کارشون به جدایی کشیده.زندگی به قول بابام مصلحتی که نیست اختار داشتنه 3 لینک به دیدگاه
Mr.Dexigner 742 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ اگه شخصیت به پوله من خیلی آدم بی شخصیتی ام! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده