سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ آفرین آفرین. بازم بفرستین آفرین چ استعدادهای نهفته ای داشتیم تو انجمن نمیدونستیم آفرین آفرین داره سرتونو گول میماله .بهش توجه نکنید :2rqfst4::persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ داره سرتونو گول میماله .بهش توجه نکنید :2rqfst4::persiana__hahaha: آفرین آفرین توام بفرست آفرین آفرین 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ وقتِ نظر سنجیست نیوترون ! تمدید شد به دلیل خیل بی شمار تقاضا کنندگان صفحه اول 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ تمدید شد به دلیل خیل بی شمار تقاضا کنندگان صفحه اول اا تا کی؟....فردا؟ . . این همه ما رو هول کردی نیوترون این همه ما تند تند نقاشی کشیدیم نیوترون چراااااااااااا نیوترون ؟! 3 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ اا تا کی؟....فردا؟. ؟! مهلت ارسال نقاشی: تا پایان روز یکشنبه 18 تیرماه زمان برگزاری نظر سنجی: دوشنبه 19 تیرماه 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ مهلت ارسال نقاشی: تا پایان روز یکشنبه 18 تیرماه زمان برگزاری نظر سنجی: دوشنبه 19 تیرماه :a030: 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ تمدید شد به دلیل خیل بی شمار تقاضا کنندگان صفحه اول تبلیغاااااااااات 20:whistle: خوب این چه طرز مهلت دادنه!!!:vahidrk: همون اول 1مهلت درست حسابی بده آماده کنیم همش قیدشو میزنم به خاطر وقتش کل شرکت کننده ها همینان که اینجا پست گذاشتن دیگه 4 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ نقاشی فرستاده شد منم شرکت کردم 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ احسنتم تبارک الله آفرین آفرین امید من به شما دبستانی هاست استعدادهای نهفته تون خیلی خوب فوران میکنه بعضی وقتا 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ احسنتم تبارک الله آفرین آفرین امید من به شما دبستانی هاست استعدادهای نهفته تون خیلی خوب فوران میکنه بعضی وقتا جیمی جون یه مقایسه بکن اگه خیلی بین کارای بچه ها داغون بود خودت از طرف من انصراف بده ! 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ احسنتم تبارک الله آفرین آفرین امید من به شما دبستانی هاست استعدادهای نهفته تون خیلی خوب فوران میکنه بعضی وقتا با این اوصاف یعنی نفرستیم دیگه من که دیگه از فرستادن نقاشی ضایعم پشیمون شدم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ جیمی جون یه مقایسه بکن اگه خیلی بین کارای بچه ها داغون بود خودت از طرف من انصراف بده ! کیفیت کارا تقریبا در یه حده با این اوصاف یعنی نفرستیم دیگهمن که دیگه از فرستادن نقاشی ضایعم پشیمون شدم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 بفرست ببنیم :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۱ کیفیت کارا تقریبا در یه حده بفرست ببنیم :vahidrk: چشب میفرستم الان یه کم بخندید روحیه تون عوض بشه 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۱ احسنتم تبارک الله آفرین آفرین امید من به شما دبستانی هاست استعدادهای نهفته تون خیلی خوب فوران میکنه بعضی وقتا الان استعداد همه رو کوور کردی 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۱ منم میخوام نقاشی بکشم:cryingf: گریه ت برا چیه! خب بکش لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۱ منم میخوام نقاشی بکشم:cryingf: بکش جانم بکش، میخوای مداد رنگیامو بدم بهت؟!!:there: لینک به دیدگاه
meysam62 4529 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۱ بکش جانم بکش، میخوای مداد رنگیامو بدم بهت؟!!:there: نه دستت درد نکنه فعلا بذار هندونمو بخورم بعد:(50): لینک به دیدگاه
meysam62 4529 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۱ گریه ت برا چیه! خب بکش دعوا دارین:w13: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده