Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ بشتابید بشتابید مسابقه ی نقاشی با نرم افزار paint موضوع نقاشی: آزاد مهلت ارسال نقاشی: تا پایان روز یکشنبه 18 تیرماه زمان برگزاری نظر سنجی: دوشنبه 19 تیرماه نقاشی ها رو در آپلود سنتر انجمن، آپلود کرده و به صورت خصوصی برای من بفرستید. تذکرات: نقاشی ها حتما باید با نرم افزار paint ترسیم شده باشد. قطع نقاشی مهم نیست. استفاده از هرگونه سیستم رنگی مجاز می باشد. منتظر نقاشی های خوب شما هستیم... 40 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ من شرکت میکنم، آثار زیبای من رو میتونید تو تاپیک زیر ببینید http://www.noandishaan.com/forums/thread68927.html لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ من شرکت میکنم،آثار زیبای من رو میتونید تو تاپیک زیر ببینید http://www.noandishaan.com/forums/thread68927.html یعنی میگی اول میشی 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ من شرکت میکنم،آثار زیبای من رو میتونید تو تاپیک زیر ببینید http://www.noandishaan.com/forums/thread68927.html توو حلقمممم منم شرکت به عمل خواهم آورد 6 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ یعنی میگی اول میشی صد در صد توو حلقمممم منم شرکت به عمل خواهم آورد خوشحال میشویم رقیبمان باشی لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ صد در صد خوشحال میشویم رقیبمان باشی خوب من در همین لحظه انصراف خودمو از ادامه مسابقه اعلام میکنم 5 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ خوب من در همین لحظه انصراف خودمو از ادامه مسابقه اعلام میکنم:icon_pf (34): اگه شرکت نکنی، منم شرکت نمیکنما لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ اگه شرکت نکنی، منم شرکت نمیکنما تو حریفِ قدری.....اسپانیایی...من نمیخوام ایتالیا باشم ( ولی بوفون خوبه بوفون باشم) 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ چه بد وقتش واسه من مناسب نیست، حالا شاید 1ی رسوندم به مسابقه اگه شرکت کردم پیشنهاد میدم بقیه دیگه خیلی به برد و باخت فکر نکنید. مهم شرکت کردنه 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ منم چهره یک روح رو میکشم پ ن: چشم بصیرت میخواد تا بتونید نقاشی من رو ببنید 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ من شرکت میکنم،آثار زیبای من رو میتونید تو تاپیک زیر ببینید http://www.noandishaan.com/forums/thread68927.html منم میخواستم شرکت کنم ولی با دیدن این عکسای ونوس 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ تو حریفِ قدری.....اسپانیایی...من نمیخوام ایتالیا باشم:icon_pf (34):( ولی بوفون خوبه بوفون باشم) منم میخواستم شرکت کنم ولی با دیدن این عکسای ونوس اصلا من شرکت نمیکنم لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ اصلا من شرکت نمیکنم چراااااااااااااا نهههههههه حتمااااااااااا شرکت کنید شما نباشیم باز من از آخر اول میشم 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ اصلا من شرکت نمیکنم بابا شوخی کردمممممممممممممممممممم نوشته پایینشو مگه نخوندی؟ 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ چراااااااااااااانهههههههه حتمااااااااااا شرکت کنید شما نباشیم باز من از آخر اول میشم تا شما و مینی شرکت نکردید، منم کارمو نمیفرستم بابا شوخی کردمممممممممممممممممممم نوشته پایینشو مگه نخوندی؟ خوندم، بوفون کیه دیگه، فوتبالی نیستم لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ تا شما و مینی شرکت نکردید، منم کارمو نمیفرستم به دلایل اصرار های مکررو و پی در پی پیشنهاد شما پذیرفته میشود فقط آموزشی چیزی نداره من یه ذره یاد بگیرم من بلد نیستم آخه تا حالا انجام ندادم 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ تا شما و مینی شرکت نکردید، منم کارمو نمیفرستم خوندم، بوفون کیه دیگه، فوتبالی نیستم ااا.... خو من نمیفرستم که تو هم نفرستی:gnugghender: دروازبان ایتالیا 2 لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ من هم شرکت میکنم ولی امیدی به برنده شدن ندارم چون بهتر از ما تو این جمع هستن 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ راستی چرا جوائز رو نگفتم!؟!؟ نفر اول 500 نفر دوم 400 نفر سوم 300 امتیاز ناقابل 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ راستی چرا جوائز رو نگفتم!؟!؟ نفر اول 500 نفر دوم 400 نفر سوم 300 امتیاز ناقابل کسانی هم که شرکت کردند هم یه کارت صد افرین ن ن بده 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده