رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

کرپ ها یه نوع خمیر پخته شده هستن، یا به تعبیری میشه گفت نون های خونگی!

بیشتر شبیه نون لواش هستن، ولی خیلی لطیف تر.

یکی از لذیذترین خمیرهایی هستن که میشه باهاشون کارهای زیادی کرد. از جمله برای درست کردن شیرینی ها یا غذاها

 

امشبم باز این کرپ رو درست کردم، گفتم آموزشش رو هم اینجا قرار بدم

این هم آموزش درست کردن کرپ

 

مواد لازم:

شیر 1.5 لیوان

آرد 1 لیوان

تخم مرغ 2 عدد

نمک و فلفل یا شکر * به میزان لازم

 

 

دستور تهیه:

شیر و تخم مرغ و نمک و فلفل یا شکر رو با هم مخلوط میکنیم. آرد رو هم جداگانه الک میکنیم و مخلوط شیر و تخم مرغ رو آروم آروم به آرد اضافه میکنیم و مواد رو خوب مخلوط میکنیم که آرد گلوله گلوله نشه.

خمیر آماده اس!

فقط دقت کنید که یه مایه ی رقیقتر از ماست باید داشته باشین

 

Click here to view the original image of 640x480px.

DSC00198.JPG

 

 

حالا طرز پخت کرپ:

تابه رو روی گاز بذارین تا گرم بشه (نیازی به روغن نیست!) من اصلا ته تابه رو هم چرب نمیکنم، چون اصلا نیاز نمیشه

خوب که گرم شد تابه، یک ملاقه از مواد رو وسط تابه ریخته و تابه رو میچرخونیم تا کل تابه از مواد پر بشه (متاسفانه یادم رفت از این مرحله عکس بگیرم، این عکس زیری رو از نت گذاشتم)

 

pannekake1.jpg

 

روی گاز میذاریم و منتظر میشیم تا کمی سرخ بشه، خیلی زمان نمیبره، حدود 30 ثانیه فک کنم- خیلی راحت لبه هاش از تابه جدا میشه، و یه سری حباب مثه شکل بالا توش بوجود میاد... میتونین زیرش رو نگاه کنید، اگه رنگش طلایی شده، با یه یه وسیله ی تخت، مثه کفگیرهای استیل مخصوص این کار، اون رو برگردونید، تا طرف دوم هم طلایی بشه، مثه شکل زیر

 

Click here to view the original image of 640x480px.

DSC00208.JPG

 

البته من هر دو طرف نون رو براتون گذاشتم که ببینید چه شکلی میشه (اون طرف که یک دست طلاییه همون طرفیه که اول سرخ میشه، و اون طرف که دوندونای طلایی داره، طرفیه که بار دوم سرخ میشه)

 

Click here to view the original image of 640x480px.

DSC00209.JPG

 

* این قسمت برای اینه که اگر بخواین کرپ رو برای شیرینی استفاده کنید، به جای نمک و فلفل از شکر باید استفاده کنید!

  • Like 3
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...