رفتن به مطلب

به جهنم!!!!!!!!!!

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 1.2k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

حقوق این ماهم پرید همش رفت تو جیب آقا دزده ..... خوب به جهنم .

داداشم 2 ملیون پول از من گرفت ، گفت یک ماه دیگه برمیگردونم یک سال شده هنوز نداده .... خوب به جهنم .

این ترم دارم گند میزنم ... خوب به جهنم .

به جهنم .....

• Like 8
لینک به دیدگاه

این ترم دانشگاه بهم وام نداد ... مجبور شدم کل شهریه رو یه جا کی بریزم به حساب:icon_pf (34): ... > به جهنم . اصلاً فدای سرم :ws43::ws43::ws43:

• Like 7
لینک به دیدگاه

سرم از صبح درد میکنه سرما خوردگی دارم....اصلا به جهنم که اینجور شده من دکتر برو نیستم!

اومدم شلغم بزارم بپزه همه اش سوخت خب به جهنم که سوخت فدای سرم!

ماسک روی صورتمو حال ندارم برم بشورم خو اصلا به جهنم بزار همینجوری تا فردا صبح بمونه!!!

:w000:

• Like 9
لینک به دیدگاه

تو این هفته تحویل پروژه دارم تو بگو یه سر سوزن پیشرفت داشته، نداشته.........................................................به جهنم

داریم به آخر ترم نزدیک میشیم و میگن امتحانات از آنچه در برنامه امتحانی هست به شما نزدیک ترند .....................به جهنم

• Like 7
لینک به دیدگاه

از دیروز تاحالا دل و رودم اومده تو حلقم از بس سرفه کردم .......... به جهنـــــدم:5c6ipag2mnshmsf5ju3

حالم خوب نیست و دارم منهدم میشم .............. به درک سیــــــاه :4564:

• Like 3
لینک به دیدگاه
تو این هفته تحویل پروژه دارم تو بگو یه سر سوزن پیشرفت داشته، نداشته.........................................................به جهنم

داریم به آخر ترم نزدیک میشیم و میگن امتحانات از آنچه در برنامه امتحانی هست به شما نزدیک ترند .....................به جهنم

دقیقاً منم همین مشکل رو دارم ..........:banel_smiley_4::banel_smiley_4:

دارم بد بخت میشم ...:icon_pf (34)::icon_pf (34): !!!!! بازم بگم به جهنم ؟؟؟؟!!!!!!:4564::4564:

• Like 4
لینک به دیدگاه

قلبم شیکست :sad0:............ خو به جهنم :4564:

خستم از زندگی ............... خو به جهنم :sigh:

بهم مین سست ................ خو بجهنم:5c6ipag2mnshmsf5ju3

دیگه دوستم ندارن .............. خو به جهنم :sorry:

این دنیا رو دوس ندارم .......... خو بجهنم :ws44:

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • 6 ماه بعد...
قلبم شیکست :sad0:............ خو به جهنم :4564:

خستم از زندگی ............... خو به جهنم :sigh:

بهم مین سست ................ خو بجهنم:5c6ipag2mnshmsf5ju3

دیگه دوستم ندارن .............. خو به جهنم :sorry:

این دنیا رو دوس ندارم .......... خو بجهنم :ws44:

خوب این چیزایی که شما گفتی دیگه مشکلات خیلی پایه ایه ها؟؟؟؟ اگه کسی دوستت نداره، احتمالا خیلی بد اخلاقی:ws3:

1 کار خوب پیدا نمیکنم..... به جهندم

• Like 4
لینک به دیدگاه
هیچکی دوستم نداره به جهنم

بچه 3 ساله بهم میگه پت ومت و بعدم میگه خنگند به جهنم

فردا قراره برم پیش دوست دوران هنرستان یه جمع داریم کاملا متأهلی جزمن به جهنم

حالم خیلی بده به جهنم

:w16:به بچه میگفتی پت و مت 2 نفرن، ولی من که 1نفرم!!!:ws3:بعد اونم میگفت به اندازه 2تاشون خنگی:banel_smiley_4:

ملت گیر دادن بریم سفر!!!! اونم با 1 مشت ادم بیخاصیت!!! ول کنم نیستن!!! تلفن سوخت بس زنگ زدن!!! چرا هر چی این جمله رو ادامه میدم، واسه گفتن "به جهنم" مناسب نمیشه!!!! اه اه به جهنم

• Like 4
لینک به دیدگاه
:w16:به بچه میگفتی پت و مت 2 نفرن، ولی من که 1نفرم!!!:ws3:بعد اونم میگفت به اندازه 2تاشون خنگی:banel_smiley_4:

ملت گیر دادن بریم سفر!!!! اونم با 1 مشت ادم بیخاصیت!!! ول کنم نیستن!!! تلفن سوخت بس زنگ زدن!!! چرا هر چی این جمله رو ادامه میدم، واسه گفتن "به جهنم" مناسب نمیشه!!!! اه اه به جهنم

بچه خودشو با من حساب کرده .. فدای خندهش .. پت و مت هم میشم براش..... به جهنم:w02:

بچه عقلش و شعورش بیشتر از بعضی بزرگترها هست .. دورم ازش بجهنم

دلم گرفته نمیتونم دلی رو بدست بیارم ............به جهنم

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...