Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ تو این صفحه از تایپیکم همه قاطی پاطی کردن......خوب به جهنم 6 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ درسا سختن .هیچی نمیفهمم .وقتم ندارم ................خو به جهنم 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ تو ... اون .... همتون .............. به جهنم !!:icon_razz: 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ من خواهرواقعی ندارم ............ به جهنم 10 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۱ امشب غمگین بودم .......واسه کسی اهمیت نداشت....دنیا هم براش فرقی نکرد......................به جهنم 4 لینک به دیدگاه
fateme-bay 1232 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۱ خواهر زادم اصلا غذا نمیخوره فقط بستنی میخوره اونم کاکائویی میهن به آبجیم میگم: نزار اینقدر بچت بستنی بخوره...بهش غذاهم بده...ولو به زور برگشته میگه: به کسی ربطی نداره من بچم رو چجوری تربیت میکنم...تو زرنگی بچه خودت رو درست تربیت کن منم گفتم: به جهنم...اون قدر بهش بستنی بده تا بترکه والا...به من چه 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۱ داریم تو جهنم زندگی میکنیم خب به جهنم اینم تقدیر ماست 6 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۱ دخلمون با خرجمون نمی خونه به جهنم .... بدهی ها فراوان به جهنم.... 5 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۱ دخلمون با خرجمون نمی خونه به جهنم ....بدهی ها فراوان به جهنم.... خیلی باحالی ...javid.... دیروز که این نوشترو نوشتم به 2 ساعتم نکشید پول امد دستم...:hapydancsmil: 10 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۱ آزمون امروزم رو خیلی بد دادم.خو به جهنم 12 لینک به دیدگاه
ara engineer 1866 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۱ امروز سرم خیلی شلوغ بود به جهنم... 9 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۱ نشد که برم .......................................به جهنم این درسه انگار تمومی نداره...............................به جهنم هر چی می خونم انگار بار اول اینا رو می خونم..............به جهنم 10 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۱ تیریپ عشق و عاشقی میای بعد آمارت غلط از آب در میاد ............. به جهنــــــــــــم:icon_razz: برام دروغای شاخ دار میگی .............. به جهنــــــــــم:icon_razz: دلم میخواد بزنم لهت کنم ................... به بهشت !!!! :2i1d1co: 11 لینک به دیدگاه
tar$ 1162 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۱ جزوه نداد بهم ..................به جهنم 11 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۱ نمی دونم چیکار کنم ... یعنی واقعا به درککککک 12 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۱ ناخون گیرم و گم کردم..............................................به جهنم آخه از ناخون بلند خوشم نمیاد...................................خو به جهنم 8 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۱ نگفت چشه.....به جهنـــــــــــــــــــــــم 10 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۱ خسته شدم از این همه دروغ.... به جهنم خسته شدم از این که این همه سر دوئوندی منو... به جهنم میخوام سرمو بکوبم به دیوار... به جهنم چون دیگه اعصاب نمونده برا من ... به جهــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــنّم:icon_razz: 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده