Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ دلم خیلی تنگه... به قول مامان بزرگم : به جهندم سیاه 9 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ امسال ارشد دارم.........................خو به جهنم هیچی درس نخوندم.............................خو به جهنم حس درس خوندن هم ندارم................................خو به جهنم 10 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ بعضیا بی معرفتن...خب به جهنم...نپر باهاشون... 10 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ امروز ناهار خودم باید درست کنم ولی هنوز هیچ کاری نکردم.............به جهنم 10 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ رفتیم سر کار ...مدیر کارخونه شدیم...به جهنم .. بعد 4 ماه دیگه نتونستم طاقت بیارم اومدم بیرون...دیگه نرفتم...به جهنم... بعد 6 ماه حقوقمو داده ....به جهنم... چک داده ....به جهنم... چکش مال امروز بود یکیش موجودی نداشت....به جهنم.. خیر سرمون مهندس مملکتیم ... به جهنم... نشستم دارم برا کنکور میخونم...خیلی عقبم...خب به جهنم... رکورد زدم تو نوشتن به جهنم تو یه پست ...به جهنم 11 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ نت امروز رفته رو اعصابم.... .نميتونم بگم به جهنم 9 لینک به دیدگاه
tar$ 1162 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ کنکوریهای اینجا به حرفم گوش نمیدن به جهنم کلی برنامه دارم حوصله ندارم انجامشون بدم به جهنم مهمونی دعوتم خستم نمیرم به جهنم 11 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ سیمِ دندونم در رفته جا نمیره.....به جهنم 10 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ جواب اس ام اسم رو امشب نداد.... خب به جهنم 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ خسته شدم از دست آدمای اطرافم خو به جهنـــــدم بعضیا با رفتارشون عذابم میدن خو به جهنــــــــــــــــــــــدم اصلا کلا همــــــــــــــــــــــه چــــی به جهنـــــــــــــــــــــــــــــــدم 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ نمیتونم از انجمن دل بکنم ............. خو به جهنم کنکور دارم واسه امسال نمیرسم .................. خو به جهنم کلی پول کتاب دادم ................... خو به جهنم از این ماه باید با پول تو جبیبیم قسط بدم ............. خو به جهنم خو دیگه پولی واسه جیبم نمیمونه که ................. خو به جهنم خو با به جهنم به جهنم که کاری درس نمیشه ................ خو به جهنم 11 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۱ هر کاریش میکنم درست نمیشه...................به جهنم اگه فردا هم درست نشه ............................بازم به جهنم 6 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۱ مثه اینکه نمیشه که بشه... به جهنم مثه اینکه خوشی به ما نیومده...به جهنم مثه اینکه من باید سرمو بزارم زمین بمیرم... باشه میزارم به جهنم اصن چه بهتر 5 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۱ داره حالم از زندگی بهم میخوره........................... به جهنم 4 لینک به دیدگاه
mahboobeyeshab 1399 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۱ امروز همه وقتم رو پای نت بودم...خو به جهنم! ادم میشم فردا 7 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۱ اينجا چرا يهو انقدر سوت و كور شد؟!!! دلم نمياد بگم ولي... 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۱ بینمون یه دنیا فرق میزاری ................ به جهنم میگی واسه تو درستش کردم بعد میدی به اون .............. به جهنم ادعا میکنی دوسم داری بعدش بر عکسشو بهم ثابت میکنی ................................ به جهنم و ............ 10 لینک به دیدگاه
سما1 395 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۱ دنیااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا..................................به جهنم 8 لینک به دیدگاه
چکامه. 665 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۱ به جهنم که نرفتم پایه تخته تمرین حل کنم . به جهنننننننننم که من بی عرضم . به جهنننننننم که نمرشو نمی گیرم . > به جهنننننننننم که دوستم خبر چین بوده رفته رازمو به همه گفته . به جهنننننننننم که دارم از استرس می میرم . به جهننننننننننم ....... 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده