Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۳ بله میبینم که با گفتن به جهنم مشکلات بعضی از دوستان حل میشه خب به جهنم 4 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۳ بله میبینم که با گفتن به جهنم مشکلات بعضی از دوستان حل میشه خب به جهنم چقدر دیر به دیر میاییییییید :icon_razz: حب به جهنم:hapydancsmil: :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۳ بله میبینم که با گفتن به جهنم مشکلات بعضی از دوستان حل میشه خب به جهنم حل نمیشه آقا! میره به جهنم. سال به سال میاید یه سری میزنید. به جهنم که خوش اومدید! 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۳ این تاپیک ازوناس که واقعا حالم از دیدنش بهم میخوره خب به جهنم 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۳ این تاپیک ازوناس که واقعا حالم از دیدنش بهم میخوره خب به جهنم خو به جهنم! حالا واسه چی؟ 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۳ خو به جهنم! حالا واسه چی؟ هیچی چون بهم موج منفی میده ، فرافکنی و فرار از مشکلات 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۳ هیچی چون بهم موج منفی میده ، فرافکنی و فرار از مشکلات به جهنم که من این چیزا حالیم نمیشه! فرار نکنیم چیکار کنیم؟ 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۳ به جهنم که من این چیزا حالیم نمیشه! فرار نکنیم چیکار کنیم؟ راه های حل مشکلات که زیاده ولی به جهنم گفتن قطعا راه حلش نیست 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۳ راه های حل مشکلات که زیاده ولی به جهنم گفتن قطعا راه حلش نیست اینایی که اینجا میگن که بیشترش محض خنده س. ولی در واقعیت بعضی مشکلات اصلا راه حل ندارند. مثلا شخصیت آدما رو که نمیتونیم عوض کنیم. یا افکارشون . اینجاست که مجبوریم بگیم به جهنم! 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۳ اینایی که اینجا میگن که بیشترش محض خنده س. ولی در واقعیت بعضی مشکلات اصلا راه حل ندارند. مثلا شخصیت آدما رو که نمیتونیم عوض کنیم. یا افکارشون . اینجاست که مجبوریم بگیم به جهنم! محض خندش باعث نمیشه موج منفی نده 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۳ یه سریااااااااا میان میگن موج منفی میگیرن >>>خب به جهنم خصوصاً این بالای که اصلاً بره جهنم مهدی ارادت 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۹۳ یه سریااااااااا میان میگن موج منفی میگیرن >>>خب به جهنم خصوصاً این بالای که اصلاً بره جهنم مهدی ارادت تو از کجا پیدات شد شدی یه پا روح انجمن ها 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۳ به جهنم که واسه یه آشپزی دستم بریدم و سوزوندم.... 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۳ تو از کجا پیدات شد شدی یه پا روح انجمن ها من خیلی وقته که گم شدم ،هنوزم کسی پیدام نکرده خب به جهنم روحم خودتی بی روح 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ من خیلی وقته که گم شدم ،هنوزم کسی پیدام نکرده خب به جهنم روحم خودتی بی روح دیگه کار از به جهنم گفتن گذشته سالی یه بار تاپیک آپ میشه اونم به دستِ استارتر 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ به جهنم دوستام نیستن تو انجمن... 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۳ به جهنم حالم خوب نیست... یه جوریه...به جهنم. 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ به جهنم که خوابم نمیاد انجمن زیر و رو میکنم....اه04:27 شد لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ کلا همه چی به جهنم این روزا... امیدوارم یه روز بیام اصلاحش کنم و بگم : "غصه هام به جهنم..." 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 فروردین، ۱۳۹۴ به جهنم که خوابم نمیاد سردرد دارم.... افتضاحه حالم به جهنم 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده