Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۳ به جهنم که امتحان دارم و بیخیالم... 3 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۳ جزوه ای که بچه ها بهم زنگ زدند میگن خیلی سخته (و توام یادی از عمه استاد میکنند:texc5lhcbtrocnmvtp8) رو هنوز یه دور هم نخوندم . به جهنم . نه جزوه سخت بود نه سوالات امتحان. با یه دور خوندن سریع توی نیمه شب امتحان بالاترین نمره رو هم میگیرم . بعله، من یه همچین آدم تیزهوشی ام . 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۳ به جهنم که فکر میکنن وقته ازدواجمه.درککککک 5 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۳ به جهنم که تو این موقعیت و با اینهمه گرفتاری سرما خوردم:mornincoffee: :icon_pf (34)::w000::w000: 5 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ دارم میرم به جهنم.... دارم میمیرم به جهنم الهی بمیرم...بازم بجهنم 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ به جهنم که از معارف هیچی حالیم نمیشه با اون کتاب 300صفحه اییشششششش. فرداام امتحانشه...به جهنم 10 میخوام فقط. 2 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۳ به جهنم که یه کاری کردم و الان خیلی پشیمونم:icon_pf (34)::4564: 3 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۳ اصن این دنیا کلهم اجمعین همه چیزش به جهنم 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۳ 6 ساعت تموم سرپا وایسادم امروز. به جهنم! 3 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ سمانه بره بجهنم... خدانكنه ،بزار اون كسي كه از دستش ناراحته بره جهنم 3 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۳ خدانكنه ،بزار اون كسي كه از دستش ناراحته بره جهنم نبابا خدا نکنه.:icon_pf (34):..اخه از عزیزانم ناراحت بودم این حرفو زدم... 3 لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۳ به جهنم ک هیچ کدوم من رو درک نمی کنن و کمکم نمیکنن ....:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 دی، ۱۳۹۳ برف و بارون خبری نیست! خب به جهنم 5 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۳ لحظه های خوشمون تموم شد... به جهنم که اینقدر کوتاه بود 3 لینک به دیدگاه
baranobarf 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۳ به جهنم که وقتم کمه...به جهنم که باید تا یکشنبه تموم بشه... به جهنم که اگه تمومش نکنم حالمو می گیرند.. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده