vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ به جهنم که این همه مدت الکی خودم الافش کرده بودم 6 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ دلم گرفته ،گرفته به جهنم حوصله ندارم ،به جهنم که حوصله ندارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 5 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ به جهنم که اونی نیستم که میخواستم .... 4 لینک به دیدگاه
MAXER89 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ اصلا به جهنم که هرچی میخوام نمیشه لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ باز هم ازسرو ته حقوق مزایا دارند میزنند .... به جهنم 5 لینک به دیدگاه
"Dezire" 645 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ به جهنم که دوباره از صفر باید شروع کنم 6 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ نشد که نشد ...... به جهنم نامهربانی میبینم ...... به جهنم اصلا کل زندگی به جهنم همه احساسات به جهنم 4 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ قرار بود این ترم معدلم خیلی خوب بشه ولی ناگهان مریض شدم و معدلم بد شد وفقط تونستم پاس کنم ........به جهنم،نه اصلا به درک قراره تا هفته آینده پروژه رو تحویل بدم ولی هنوز توش موندم ................به جهنم می خواستم امروزم با دیروزم فرق کنه ولی همون شد که بود ............به جهنم 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ به جهنم که دلمو شکستی بعدش بهم اس ام اس زدی که ببخشید عصبی بودم به جهنم که دنبال بهونه میگردی تا دورم بزنی به جهنم که همه چیزا و کسایی که دوسشون دارمو از دست میدم....... 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ حالم گرفته.......به جهنم که گرفته 10 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ تو داری گند می زنی به تمام رویا های من ... به جهنم 9 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ یارو گوسفنده (رییس یه مرکز دانشگاهی که حتی دیپلم هم نداره !!) رفته الکی یه مقام ساختگی توی یه کنفرانس ساختگی برای خودش درست کرده !!! بعدش هم خودش رفته چند صد تا بنر تبریک به خودش "از طرف اساتید" درست کرده و توی کل شهر چسبونده به در و دیوار !!! در حالی که خودمون هم روحمون خبر نداره !!! به جهنم !!!!!!!!!! 9 لینک به دیدگاه
sokut.n 1212 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ به جهنم كه نميتونم خوشحال باشم. به جهنم.... 11 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ حوصلم سر رفته حال کاری رو هم ندارم به جهنم 9 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۱ ماه مهمونی خدا شده وعده غذاییمون شده سه تا .. یک عده به بدنشون ظلم میکنند با روزه داری ..به جهنم 6 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ درسم تموم میشه این ترم خونه دار میشم ................خوب به جهنم. ارشد قبول نمیشم با این رتبه ......................خوب به جهنم. سر کا ربند پ میخواد من ندارم ..........................خو به جهنم. 6 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ درسم تموم میشه این ترم خونه دار میشم ................خوب به جهنم. ارشد قبول نمیشم با این رتبه ......................خوب به جهنم. سر کا ربند پ میخواد من ندارم ..........................خو به جهنم. تا 25 باید پروژه ام رو تحویل بدم هنوز آماده نیس ..............................................خوب به جهنم. شهریور باید کارآموزی برم اونم 240 ساعت ................................خو به جهنم. با فرناز (خواهرم )قهرم ........................خو به جهنم 5 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۱ مجددا بی حوصلم...مجددا به جهنم 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده