ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۳ به جهن امروز کارام زیاده .....:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۳ به جهنم که ایام غم بار امتحانات نزدیکه :banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::sad0: 3 لینک به دیدگاه
e.t 1423 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۳ این ترم صد در صد مشروط میشم ... خو به جهنم حس و حال درس خوندن هم ندارم ....خو به جهنم دلم واسه یکی خیلی تنگیده ... بازم به .... 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۳ میگم عجب سیاه مشقی بود تو شب چله ...ت. تی وی به جهنم!!!!!!!!!!!!!! 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ به جهنم که نمیتونم درس بخونم...20روز مونده به امتحانم...به جهههههههههنم 3 لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۳ به جهنم که بخاطر احترام گذاشتن بهش کوتاه میام ولی اون رو به حساب سادگیم میزاره .... 4 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۳ امروز داشتیم از داستان زندگی یه یارویی میحرفیدیم دور خانواده که با پارتی که داشته(برادرش) توی سن بیست سالگی با مدارک دیپلم و کارت پایان خدمت استخدام رسمی بانک میشه بعد 10 سال توی سی سالگی خودشو باز خرید میکنه و هرچی پول داشته (چیزی که ما آمارشو داریم 2تا آپارتمان نقلی یک گوشه شهر که جای زیاد خوبی هم نبوده و همون پول باز خریدش...) برمیداره و مهاجرت میکنه به مقصد مالزی و با یک خانوم مالزیایی هم ازدواج کرده و اقامت گرفته و الانم بعد 2 سال کارگری توی رستورانهای مالزی حالا خودش یک رستوران مجلل زده و کسی شده برا خودش... مث سگ بهش حسودیم شد ... خب به جهنم ... نوبت منم میشه یه روزی! لازم به ذکره که این بابا رو تا 10 سال پیش کسی میدیدش آدم هم حسابش نمیکرد... بنده خدا به قیافه ش هم نمیخورد از این عرضه ها داشته باشه! 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۳ انقدر راجع به شیزوفرنی و داروهاشو مکانیسماش دنبال مطلب گشتم احساس میکنم دچارش شدم ! اما .... به جهنم ! ?!who care 5 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۳ خیانت به عشقت خیانت عشقت به تو... بقول شاعر : از هرچی رابطه است بیزارم از هرچی عشقه من طلبکارم... برو به جهنم ... 5 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۳ این رو از ته قلبم میگم من همیشه میرم هر چهل یا چهل و پنج روز میام انجمن خب به جهنم 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۳ به جهنم که از حرفم پشیمون شدم...و میشم... 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۳ به جهنم که نمیفهمه ... نمیبینه ... و هیچ تلاشی هم برای بهبود این قضیه نمیکنه 6 لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۳ جزوه ای که بچه ها بهم زنگ زدند میگن خیلی سخته (و توام یادی از عمه استاد میکنند:texc5lhcbtrocnmvtp8) رو هنوز یه دور هم نخوندم . به جهنم . 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده