a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ صبح از خونه درميام هيچي خرج نمي كنم، گشنه و تشنه ميرم ميام حداقل ١٠تومن پياده ميشم... به جهنم:icon_razz: 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۳ بعضی موقعها فکر میکنم دارم کار درستی میکنم یا نه ایا روش بهتری هست برای زندگی و خدمت کردن ولی ترس از تغییر مسیر دارم و با خودم میگم به جهنم!!!!! همین خوبه بورو جلو و بیشتر تلاش کن 8 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ دیگه مثل سابق حوصله اینو ندارم که بعضی حرفایی که اینجا زده میشه نمیدونم از چه دیده.. الله العلم.. بخوام بحثی کنم باکسی.. کلا به جهنم. 5 لینک به دیدگاه
reza-khan 647 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۳ به جهنم گفتن شام درست کن، دیدن شروع نشده غذا سوخت 4 لینک به دیدگاه
ali jaafari 1206 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۳ به جهنم كه كل زندگي بهم پشت كرده 8 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۳ به جهنم که تو ایران کل زندگی شد کار کردن مثل جیگر!! 8 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۳ به جهنم که فک میکردم مخابرات تشکیل نمیشه و از تنبلی نرفتم ولی بعد شنیدم تشکیل شده و استاد درسم داده به جهنم :4564::4564: 8 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۳ به جهنم دکترم نیس با این گلو درد باید تا فردا صبر کنم. 5 لینک به دیدگاه
Rose6 863 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ ببخشید حالا که حرف به جهنم هست ... میشه ناسزا اینا هم داد اینجا ؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 7 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۳ به جهنم که نتونستم واحد بگیرم..... 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده