sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۳ حالم بده....به جهنم... اعصاب ندارم...به جهنم.... تو بد شرایطیم....بازم به جهنم.... دلم میخاد فقط گریه کنم....به درک.... خودم برم به درک... 7 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۳ حالم خرابه به جهنم داشتم میمردم اونم به جهنم عملم داشت پس میزد اونم به جهنم 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ لیوان قعوه ریخت رو فرش ابریشم.. جاش موند به جهنم.... 7 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ با این اوضاع مملکت هر چه قدر تلاش میکنم از نقطه سربه سر فرار کنم یقه مارو ول نمیکنه به جهنمممم!!!! 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ به جهنم.... به درک....به جهنم...والا:vahidrk: 7 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ ما رفتیم حوالمون به پیت چراغ نفتی... بیام ببینم این تاپیک رو فراموش کردید همه رو میفرستم جهنم نذارید چراغ این تاپیک خاموش بشه بای بای:5c6ipag2mnshmsf5ju3 9 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ ما رفتیم حوالمون به پیت چراغ نفتی... بیام ببینم این تاپیک رو فراموش کردید همه رو میفرستم جهنم نذارید چراغ این تاپیک خاموش بشه بای بای:5c6ipag2mnshmsf5ju3 کجا؟ ما تواین تاپیک به جهنم شدیم شما کجا؟بهشت؟ ولی جدا مث جای هست میری داد میزنی خالی میشی ،سبک میشی.... به جهنم که بعضی ها شعور ندارن...به جهنمممممم 7 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ به جهنم که دیگه برام مهم نیست... 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ ه جهنم سرم داره منفجر میشه از درد...فقط بخاطره گرما... خدا گناه داریما... 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۳ به جهنم اتاقم وحشتناک شلوغه بخاطره خواهرم 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۳ به جهنم که دیگه نمیتونم بیام انجمن 2 لینک به دیدگاه
hfml 1545 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۳ به جهنم (عه چه حال میده! بذا یه چند بار دیگه بگم!) به جهنم (اوهف! آقا چه با حاله!) به حهنم (عععععععههههههه!) به جهنم .. . . 4 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۳ به جهنم که یه چند وقته نفسم میگره 9 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۳ به جهنم که از بعد از ظهر پهلوی راستم شدیدا درد میکنه و همش میترسم اپاندیسم باشه... 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده