.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ دیگران تو کارت فضولی می کنن به جهنم 8 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ خيالت آسوده نيست خوب به جهنم 7 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ توی این چند روز رو مخم داره جت اسکی میره به جهندم:icon_razz: رفیقم پوست منو کنده تا آخر تیر پروژه رو تحویل بدیم بازم به جهندم:icon_razz: دارم مشاعرم رو از دست میدم این که 100% به جهندم 7 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ خسته شدم بس که درس خوندم و به جایی نرسیدم به جهنم...! :biggrin: 7 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ هنوز یه هفته تا سر ماه مونده تا قرون آخره پولامو خرج کردم ......به جهنم خونه تنهام برقم رفته شارژ لپ تاپمم داره تموم میشه دارم سکته ام میزنم ....به جهنم تحویل شهریور افتاده 7 مرداد ...به جهنم گردنبندم و هفته پیش گم کردم ...به جهنم 8 لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ تو جهنم برای خودمون جهنم تر میساز............... باید یه کاری انجام بدم ولی خسته شدم به جهنم ولی جهنم های دیگه 7 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ بايد بين يه جمعيت سخن راني كنم مي ترسم .................................. خوب به درك 6 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ دستم درد گرفته از بس تایپ کردم به جهنممممممممم 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ هیچکی دوستم نداره به جهنم بچه 3 ساله بهم میگه پت ومت و بعدم میگه خنگند به جهنم فردا قراره برم پیش دوست دوران هنرستان یه جمع داریم کاملا متأهلی جزمن به جهنم حالم خیلی بده به جهنم 8 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ نتم پوکیدهههههههههههه سیستمم پوکیده به جهنم سیستمه اینم که داغونه به جهنمممممممممم مسنجر میخوام این نداره روشم نصب نمیشه به جهنممممممممممممممم 11 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ یعنی ابروی من دوباره در میاد؟ چی چیو به جهنم باید در بیاد یعنی جاش میمونه؟ به جهنم بمونه ولی خوشگل بمونه 12 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ استاد بجاي گزارش كارآموزي بهم پروژه داده به جهنم بايد تا آخر تابستون تحويل بدم هنوو هيچ كاري نكردم ..... بازم به جهنم 11 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ عاشق این استادام که صدم به صدم نمره میدن 9.45 هم شد نمره؟ به جهنّم اینقد نمره بخور که شبیهه نمره بشی، به جهنّم به کجا رسیدی با نمره خوردن؟!!!! به جهنّم 9 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۱ حرفات باید تو گلوت بمونه بغض بشه بترکی به جهنم مگه مهمه برای کسی 9 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ یه گوسفند شده رییس یه مرکز مهم دانشگاهی... به جهنم!!! (بالاخره یه روز جنون گاوی.. تب برفکی.. تب کریمه کنگویی , چیزی.. میاد سراغشون..نه؟ ولی می ترسم بعدش یه خوک بذارن جاش !!!!) اون هم به جهنم!!! 8 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ هوا جهنمی شده نمی تونم بگم به جهنم 6 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ طرف با ماشین از رو من رد شده به روی خودشم نمیاره .............به جهندم لای در مترو گیر کردم هیچ کسی به فریادم نرسید................به جهندم 6 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ همه درساتو پاس کنی و مشروط بشی؟ اونم به خاطر درسی که قرار بود 17 بشی 10 شدی؟ جهنمممم 6 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ به جهنم اونیکه دربه در به دنبالش بودم و الان پیشمه ولی انگار نه انگار که ماهم هستیم 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده