Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ هیچ کاری نکردم واسه فردا...به جهنمممم کووووو حالا تا فرداشب... 6 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ این مسئله نمیخواد حل بشه به جهنمممممم 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۳ تمرین نکردم سنتور ب جهنــــــــــــــــــــم 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۳ یه سری کارام عقب افتاده به جهنم 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۳ احساس میکنم مثل شمع دارم آب میشم داخل پیرهنم از گرما دوباره ...... به جهنم 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۳ یه سری متوجه کاراشون نیستن به جهنم 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۳ بهترین دوستم باهام قهر کرده به ججججججججججججججججججججججججججهههههههههههههههههههههههههههنننننننننننننننننننممممممممممممم اون خوش باشه و سالم و موفق برای من کافیه 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۳ کفش کتونیم بندش پاره شده.. به جهنم.. 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۳ جهنم هم طاقت من و نمیاره >>> خب به جهنم 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۳ هوا به شدت گرمه .... خب به جهنم 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۳ سرماخوردم به جهنمممممممممممممممممممممممممممم 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۳ به جهنم تنهام...والا...سرم داره منفجرمیشه به درک... 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۳ یه بحثهایی هست که فقط دیگران به دید انتقاد میبینن. خوب به جهنم... از تالار خانواده برایهمیشه خداحافظی کردم اونم به جهنم..... میخواد خوششون بیاد یا نیاد بازم به جهنم. 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۳ به جهنم که کلاسم زود برگزار میشه من تمرین نکردم 5 لینک به دیدگاه
mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۳ دوشنبه باید کارامونو تحویل بدیم اما استاد هنوز از مسافرت تشریف نیاورده خب به جهنم 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۳ بهههههههههه جهنم دندون عقلم داره درمیاد و کل دندونام درد میکنهههههههههههههههههه آییییییییی ب درکککککک 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۳ بههههههههههههه جهنم که 3هفته پیش واسه تابستون فرم انتخاب واحد فکس کردم و برام انتخاب واحد نکردن و فرممو گم کردن و تابستون زهرم شد بببببببببببببببببهههههههههههههههههههه جهنننننننننننننننننننممممممممممممممم.والااااااااااااااااااااااااااا میترسم آخرش از استرس ام اس بگیرم... 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۳ یه سری حرف ا و موضوعات تاپیکها مسخره است به جهنم 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۳ به جهنم خیلیا رو اعصابم پیاده روی میکنن... 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده