Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ به جهنم که فکرم مشغوله.... فکرم هرجا هست جزء پیش خودم که یه ذره به خودم فکر کنه نیست به درک.... 4 لینک به دیدگاه
y65 383 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ دورود دوستان گل وگلابم دلمان برایتان تنگولیده بود برایتان...... بیاید تو این تایپیک اول مشکلات رو دونه به دونه بگیم بعد پشت بندش بگیم به جهنم تا بلکه درست بشه...... این کار تو آمریکا بین سرخ پوست های آمریکایی رواج داره و معتقدن برای حل مشکل باید اول مشکل رو بیان کنی بعد پشت بندش بگی به جهنم اونا اعتقاد دارن که با بیان این جمله طلسم اون کار میشکنه و مشکلات حل میشه.....بس بیاید به صورت طنز مشکلات رو اینجا بیان کنید که هم تایپیک تخته نشه و هم شاید مشکلات حل بشه.... بعنوان مثال... 1-مرغ کیلویی 5550 تومن بود امروز......خب بجهنم بود که بود 2-تمامی اجناس داره باز گرون میشه.....خب بجهنم بذار بشه 3-زندگی ها سخت شده و مردم دارن عذاب میکشن.....خب بجهنم خلایق هرچه لایق یاالا شروع کنید به ترکندن طلسم ها خواهشن بحث سیاسی و اسپم ممنوع دوستانی که رعایت نکن امیدوارم که در حین الاغ سواری الاغشون هم بنزیش تموم بشه و هم موقع فرود اومدن چرخاش باز نشه و من الله زجراً عظیما درود... آقا نگو دیگه...مرغ شد 8000 تومن...قیمت ها هم که... بس کنین لطفاً مگین به جهنم... اما یه نتیجه مهم...هر چیزی برای مکان خودش ساختن///اینجا هیچی جواب نمیده 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ جواب میده استقامت کنید 7 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ سرم درد میکنه حالم خوب نیست...به جهنم.. چون الان هیچکاری ازم ساخته نیس 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ شدیییییییییییییید تشنمههههههههه....به جهنم.... 4 لینک به دیدگاه
y65 383 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ شدیییییییییییییید تشنمههههههههه....به جهنم.... توجهنم آب نیست ها!!!تا تو ایرانی الان بپر آب بخور!!! 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ توجهنم آب نیست ها!!!تا تو ایرانی الان بپر آب بخور!!! آب خوردم روزه باطل شد جناب تو جهنم میایید بگید گناهش پایه شما؟ 2 لینک به دیدگاه
y65 383 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ آب خوردم روزه باطل شد جناب تو جهنم میایید بگید گناهش پایه شما؟ هر وقت آب خوردی بگو همین دنیا جات کفاره ش رو روزه بگیرممن جهنم نمیرم:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ دوستان تو این تاپیک از هم نقل و قول نگیرید و اسپم نکنید میگن ماه رمضون سی روزست خب به جهنم 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ کمر درد امونم و بریده خب به درک به جهنم خودش خوب میشه محلش نذارم 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ به جهنم حوصله هیچکس ندارمممممممممممممممممم اهههههههه... 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ یه جهنم که دارم به پایین عکس میرسم 8 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ حال یه نفرو بیرون گرفتم ناراحت شد.. به جهنم... 6 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ به جهنم هر چی تو این دوماه زحمت کشیدم قبول نشد باز هم از نو شروع میکنم 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۳ پارچ اب شکست به جهنم... چب ب جهنن کل اشپزخونه خیس شد 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ حالم خیلی بده و پرو پرو نشستم,, خوب ب جهنم ب جه هن نم 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ یکی فرصت خواسته بهش دیگه فرصت نمیدم. ناراحت شده.. خوب به جهنم.. میخواست خطا نکنه 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ به جهنم نرفتم مهمونی که یک ماهه دارم براش برنامه ریزی میکنم... 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ مهمون نمیاد به جهنم... البته نه بیادد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده