mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۳ دلم میخواد بگم به جهنم که این روزا واسم شده مثه جهنم اما نمیتونم، خب به جهنم که نمیتونم 10 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۳ همش وقت کم میارم به جهنننننننم 8 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۳ همش وقت کم میارمبه جهنننننننم من وقت اضافه دارم به جهنم 9 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ این روزا خیلی دلم گرفته است به جهنم اصن به درک دنیا بیخیال روزگار 7 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ دنیا بر وفق مرادم نبوده خو به جهنم 7 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۳ دنیا بر وفق مرادم نبودهخو به جهنم همین که ناصر گفت منتی به درک 6 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۳ حواسم کلاً پرت شده و دارم کهولت سن میگیرم خب به جهنم 5 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۳ سهند آقا این تاپیک من یکی از به یادماندنی ترین تاپیک های گفتگوی آزاد نذاری یه وقت از یادها بره.... از یادها هم رفت به جهنم بره 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۳ مثل جهنم گرمه به جهنم یه سر بیا اینجا تا قشنگ با جهنمیا همزاد پنداری کنی پس جدیدا فهمیدم اگر لب اقیانوس آرام هم برم باید یه بطری آب با خودم ببرم خب به جهنم حتما هرچی که من میخوام صلاح نیست دیگه صلاحمو نمیدونم خب به جهنم اصلا هم مهم نیس:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۳ راحت باش نمیزارم بره به جهنم!!!! 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۳ به جهنم همه کارام مونده و فردا ام کلاس دارم.... 7 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۳ یک اتفاق مشابه تو هر دو فضای حقیقی و مجازی ... هر جفتشون به جهنم...!!!!! 8 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۳ دلم گرفته حوصله هیچی رو ندارم همش به جهنم:icon_razz: 9 لینک به دیدگاه
mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۳ یه دوست خوب رو از دست دادم، به جهنم که لیاقت نداشتم یا نداشت 7 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ همش حواسم پرت اتفاقایی میشه که نباید، خب به درک به جهنم 7 لینک به دیدگاه
محمد2014 1323 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۳ عصابم خیلی خورده که بیکارم ،وکار گیر نمیاد خوب به جهنم که بیکارم(یعنی اگه کار پیدابشه منم لباس سرخت پوستی می پوشم:hapydancsmil:) 8 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ میگن به توافق نهایی نرسیدیم و پیشرفتی نداشتیم 1-5 به جهنم!!!!! 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ حوصلههههه نداااااااارم. اعصابم خوردههههه از دست همههههه... ب جههههههههههنم. 5 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ به جهنم که رفتم تو 25 سال ولی هنوز یالغوزم 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده