استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ رفلاکس...به جهنم یک دریچه ای بالای معده هست که اون شل میشه ، بعد غذا میزنه توی مری و حلق و بقیه قسمتها دلایل شل شدن این دریچه مختلف هست ، اگه رفلاکس طولانی بشه بعد میتونه با درد های قفسه سینه و گلو همراه بشه. بعد هر وعده غذا به بخورید و یا اگه مشکل قندی ندارین ، مربای به بخورید ، فوق العاده هست برای رفع این مشکل. ویزیت ما رو هم نمیخواد بدین ، به جهنم 10 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ نمونه حشره ای که دارم اتاله میکنم زیردستم خراب شد به جهنم یکی دیگه! 7 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ میخواستیم بریم سفر خارجه اوکی نشد>>>>>خب به جهنم 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ تو این خراب شده ازادی نداریم ... به جهنم :icon_razz: هر چند جای به جهنم افسوس داره 8 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ یکی رو اعصابم داره پیاده روی میکنه خب به جهنم... هوا خوبه داره حال میکنه از پیاده روی به درک... 6 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ چه بعضیا خشنن تحمل شوخی ندارن گناه دارن بگم به جهنم ولی بخاطر این تاپیک میگم به جهنم 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۳ بعضیا زیاده روی میکنن توهرچیز....به جهنم... 7 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ آقا میگن آرژانتین میخواد به هلند ببازه خب به جهنم 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ میگم خسته ام بدجوری======= به جهنم که خسته ام !!!!!!!!!!! 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ به جهنم که شوخی شوخی جدی شد و اعصابم خورد شد 5 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۳ هیچی برنده نشدم...به جهنم یه نفر با یه بار شرکت اونم اشتباه ....برنده شد....نمیگم به جهنم....شاید لازم داشته 7 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۳ میخوام برم ولی نمیدونم کجا و چرا؟ خب به جهنم 7 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۳ سرم گیج میره از صبح...به جهنمممممممممممم 7 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۳ بنویسید که در قرن 21 یک دریاچه از تشنگی جان سپرد ، نه آنکه آبی برای زنده ماندن نداشت ، که آب را به رویش بسته بودند. بنویسید که تشنه مردن مختص افریقایی نیست، مختص انسان نیست، دریا نیز از تشنگی میمیرد. در سرمین پرباران و کوهستانی آذربایجان نیز میمیرد. و عده ای چون روحهای مرده آنرا به استهزا میگیرند! آری مردن دریا را میگویم، مردن آب و آبروی آدمی را میگویم. مردن دریا را میگویم. چطور بگم به جهنم که دریاچه اورمیه خشک:5c6ipag2mnshmsf5ju3 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۳ من اون کلاسو مخواممممممممممممممم خب به جهنم که نمیشه جهنم سر دشمن 6 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۳ انگیزه ندارم..... خب به جهنم 6 لینک به دیدگاه
Rose6 863 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۳ نیومدی به جهنم اعصابم خورد شده بدرک بره بمیره :vahidrk: ... اینجا مثل این می مونه که ادم بیاد بد وبیراه بگه فکر کنم خوشم بیاد 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۳ به جهنم که بعضیا نفهمن چون شاید از نظر اونا هم من نفهم باشم و بگن به جهنم که این نفهمه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده