Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ گوشیم سوخت که سوخت ... به جهنم 6 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ باید روی رفتارم تجدید نظر کنمبه جهنم بابا اینجا چخبره؟ ... من دو ساعت نبودم میدون جنگ شده که....... منظور من تو اون پست اصن با شما نبود...طرف یه دختر بود که خودش میدونه کیه... اما حق باشماست باید روی رفتارم تجدید نظر کنم.... با این خشونتیکه من بخرج میدم....پسرا فراری شدن.... 4 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ با شما نبود به خودتون نگیریداگه گرفتین خب.. به جهنم بابا فدای آبجی.... که هوای مارو در نبودمون داره 3 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ همه فکر میکنن من دخترم ، کسی بهم توجه نمیکنه از دخترها ، به جهنم .. حالا دختر ها بهم توجه نمیکنن به جهنم ، نمیدونم چرا پسرها هم بهم توجه نمیکنن ، اونم به جهنم 9 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۳ تو یه تاپیک سوتی دادمو به sara068 گفتم عزیزم!:icon_pf (34): خب به جهنم 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۳ بههههههههههه جهنم نمره هااااااااام نمیاد و من از ترس دارم میمیرم.... به درک... 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۳ هر چی میخورم یه گرم وزن اضافه نمیکنم ... خب به جهنم 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۳ کسی با پشت گوش انداختن واقعیت ها و به جهنم گفتن بجایی نرسیده. 4 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۳ وسایل کاردستیم جور نمیشه هرکار میکنم به درک.... 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۳ هر چی میخورم یه گرم وزن اضافه نمیکنم ... خب به جهنم آخ حرف دل من گفتی...آخ که بد دردیه...به درک... 2 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۳ تو یه تاپیک سوتی دادمو به sara068 گفتم عزیزم!:icon_pf (34):خب به جهنم یکی از بچه های انجمن فکر کرد من دخترم ،یکجا منو عزیزم خطاب کرد ، اولش خیلی ذوق کردم و قند تو دلم اب شد که یک دختر بهم عزیزم گفته، بعد تو همین حال و هوای ذوق کردن بودم که برداشت بهم گفت نمیدونسته که من پسرم و بخاطر عزیزم گفتن عذر خواهی کرد و کفت اشتباه شده... خوب به جهنم که اشتباه شده و بهم نگفته عزیزم ، انگار ما کشته مرده عزیزم گفتن مردمیم!!! والاااااا اصلا حالا که کار به اینجا رسید بزارید بگم که من از اون پسراشم که وقتی تو خیابون از کنار دختری رد میشم کاملا حس میکنم که دختر داره تو دلش با خودش میگه :"ای خدا میشه این مال من بشه" نمیخواستم بگم ، ولی مجبورم کردید اینو بگم ، مجبوررررررر ، میفهمید !! مجبوررررر!! 9 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۳ به جهنم که مخم داره سوت میکشه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 10 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ خنده به لبم نمیاد به جهنم ولی شاد میکنم تا بتونم 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ دلم گرفته به جهنم... کلاس نرفتم به جهنم... اعصابم داغونه به جهنم.... نمیتونم بخندم به جهنم.... اههههه به درک...والا... 3 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۳ به جهنم که حالم گرفتس به جهنم که زمین زمان با ما بازیش گرفته 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ مجددا معده ی عزیزم شروع کرده به مسخره بازی...مجددا به درک...به اسفل السافلین 3 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ مجددا معده ی عزیزم شروع کرده به مسخره بازی...مجددا به درک...به اسفل السافلین معده عزیزتون چه مشکلی داره ؟ به جهنم 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ معده عزیزتون چه مشکلی داره ؟ به جهنم هر چند وقت یه بار حساس میشه به همه چی و نمیذاره چیزی بخورم...البته مسئله ای نیست...به جهنم که حساس شده 3 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ هر چند وقت یه بار حساس میشه به همه چی و نمیذاره چیزی بخورم...البته مسئله ای نیست...به جهنم که حساس شده نفخ یا رفلاکس معده دارین؟ به جهنم :d 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ نفخ یا رفلاکس معده دارین؟به جهنم :d رفلاکس...به جهنم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده