Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ ایران حقش در مقابل آراژنتین باخت نبود حالا که باخت به جهنم در مقابل بوسنی هم به جهنم 10 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ کلی کار ریخته سرم حس هیچ کاریو ندارم.. به جهنم.. 8 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۳ جوزفی داره میره سربازی بگه ....به جهنم 8 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۳ دوتا تاپیک رو بستن ....... عیب نداره 7 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۳ دو تا امتحان آخرمو خراب کردم افتادمممممم به درک.... 9 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۳ دانشگاه و دیدن دوستان تموم شد...تابستون شروع شد... بههههه جهههههههههنم...... 6 لینک به دیدگاه
Shining Star 2108 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۳ به جهنم ... حقمون بود ببازیم 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ سرم درد میکنه... به جهنم... فک میکردم 20بشم شدم17... اینم به جهنم... ندیدمش... اینم به جهنم... حوصله هیچکس ندارممممم.... به درک... هیچکس یادم نمیکنه... اینم به جهنم... خب یهو کل زندیگم که شد به جهنم .... هیچی دیگه... 2 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ حالم خوب نیست .....به جهنم تنهام...به جهنم کساییو دوس دارم که دوسم ندارن.....به جهنم هربار غرورمو میشکنمو درس عبرت نمیگیرم....به جهنم.. اخرشم از بس ادم بدی بودم میبرنم جهنم..... 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ حالم خوب نیست .....به جهنمتنهام...به جهنم کساییو دوس دارم که دوسم ندارن.....به جهنم هربار غرورمو میشکنمو درس عبرت نمیگیرم....به جهنم.. اخرشم از بس ادم بدی بودم میبرنم جهنم..... 2 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ این پروژه های لعنتی تموم نمیشه به جهنم اعصابم خورده به جهنم به جهنم 4 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ حالم خوب نیست .....به جهنمتنهام...به جهنم کساییو دوس دارم که دوسم ندارن.....به جهنم هربار غرورمو میشکنمو درس عبرت نمیگیرم....به جهنم.. اخرشم از بس ادم بدی بودم میبرنم جهنم..... باید روی رفتارم تجدید نظر کنم به جهنم 3 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ باید روی رفتارم تجدید نظر کنمبه جهنم با شما نبود به خودتون نگیرید اگه گرفتین خب.. به جهنم 2 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۳ با شما نبود به خودتون نگیریداگه گرفتین خب.. به جهنم با من نبود که نبود ، به جهنم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده