Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۳ استادم نمره میان ترممو کم داده..زنگ میزنم گوشیشو برنمیداره....به جهنمممممممممممم ترم بعد که میبینمش:2i1d1co: 8 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۳ حوووووووصلهههههههه ندااااااااااارم... اعصاب ندارم.... اه اه روانی شدم... امتحانم عالی دادما... تقصیره بعضیاس که رو مخم پیاده روی دسته جمعی میکنن... بهههه جهنممممممممم به درککککککککککک 5 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ قرار بود امتحان تستی باشه ،اما نبود...به جهنم اعتراض هم کردیم اما فایده نداشت ..خو به درک 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۳ دلم گرفته به درک.... روزام تکراری شده به جهنم... منتظرم و اون نیست به....نه دیگه این نمیتونم چیزی بگم... 4 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۳ به جهنم امتحان افتضاح شد عوضش عروسی دیشب خوش گذشت 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۳ هی امتحانا رو داغون میدم خب به جهنم به درک امشب شب عیده و هیشکی به من محل نداده خب به درک یکی که نباید،بهم گفت ازت خوشم نمیاد خو به درک مگه من قراره مورد علاقه همه باشم حالم گرفته شد خب اینم به جهنم اصن هرکی خوشی منو نمیخواد بره به جهنم 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۳ خیرسرم وقت دادن درس بخونیم مثلا.... فوتبال والیبال نگاه میکنیم... گند میزنیم به امتحانا.... به درکـــــــــــــــ به جهنمـــــــــــــــــــــــــ تقصیره "من" نیست که تقصیره "دانشگاه"... 5 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۳ زندگی بر وفق مراد نیست ..... به جهنم 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۳ درس نمیخونم... به جههههههههههههههههههههنم تنبل نیستم نخند... حالم خوب نیست.... والا... 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ یکی از درسامو اگر استاد پاس نکنه، 10 ترمه میشم بگم به جهنم؟ آخه این به جهنم داره؟ بابا لامصب خو درک کن 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ استادی که نمره حقو نده بره به ................. جهنم 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۳ به جهنم که اون توقلبمه و جا خشک کرده و تکون نمیخوره... به جهنم که من خودمو علاف یه آدمه"....."کردم... به جهنم بابا...والا... 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۳ فردا ایران نبرد به جهنم..... 7 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ بازم ناعدالتی توو نمره دادن....بازم به جهنم 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ کارها دارن بهم فشار میارن خب به جهنم 7 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ 50 صفحه کار تایپ از دستم پرید! خب به درک 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ به درک... به جهنم... بره به:....: اهههههههههههههههه که... نخندیاااااااا که فکر میکنم یه درس میوفتم... خداااا 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۳ با کمک شادمهر و حنانه کلی اهنگ پروفایلمو درست کردم خوند با این شوک دادنشون به انجمن پرید.. اشجال نداره.. اهنگمم به جهنم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده