black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۳ چقدر درس نخونده دارم .... خب به جهنم كه نميشه گفت ! انشالله با نمره خوب پاسش كنم صلوات برفست ! 10 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۳ شارژ نتم فردا تموم میشه شاید یک مدت نیام تا بلکه درس بخونم! خب یه جهنم!!!! 8 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۳ پولمون ارزش نداره خب به جهنم 8 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۳ یه اتفاقی افتاده معذورم از گفتنش..فقط میتونم بگم شانس نیست که اونم به جهنم.. 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۳ جـــــــــــــوااااااااااااااااااااب نـــــــــــــــــمیدههههههههههه به جهنــــــــــــــــــــم.... ولی آخـــــــــــــــــــــــــــــــــــــههههههه..... به درکـــــــــــــــــــــ ..... 7 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۳ هی میخوام شروع کنم درس خوندن،هی یه چیزی پیش میاد بهم ضد حال میزنه خب به جهنم هیشکی تحویلمون نمیگیره به جهنم گرونیه آقا گرونی به جهنم:vahidrk: دلم تنگ شده به درک اسفل السافلین 6 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۳ کمتر از دوساعت دیگه با دوستای قدیمیم قرار دارم اما هنوز هیچکاری نکردم و حاضر نیستم خب به جهنم حتی نمیدونم قراره چی بپوشم خب به درک نمیدونم توو این چند سال اخلاقشون یا قیافشون عوض شده یا نه...به جهنم 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۳ فردا هرچی شد شد به جهنم!!!!... 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۳ حوصله ندارم... تنهام... بهتر... به درک... به جهنم... 9 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۳ به نظرم نظرشون با نظرم یکی نبوده...به درک باز باید با پیگیری خودم، برم رو اعصابشون...بازم به درک (جدیدا اعصاب ندارما...این حرفا چیه آخه) 9 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۳ امروز و امتحانش و غیره مزخرف بود و اشکمو در آورد......به جهنممممممممممممم.. چون یکی بود که دلداریم بده 10 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۳ حس گندی دارم... به جهنم میگن باید شاد باشم اما شرایط الانم با آرزوهام فابل مقایسه نیس... به جهنم 10 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۳ شدیدا عصبانیم اصلا هم به جهنم نیست طرف گیرم بیاد ..... 10 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۳ میگن ما ایرانی ها 4 برابر سرانه دنیا انرژی مصرف میکنیم>>>>خب به جهنم 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۳ میگن ده برار سرانه دنیا انرژی داریم به ما که نمیرسه .... به جهنم 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۳ هچکس یادم نمیکنه.. .به جهنم... .به درک... .خودم و تنهاییم عشق است... 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده