Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۳ البته مستر مالکی مسلمونای ماهم یه چیزی دارن به اسم شب لیلته الرغائبتو اون شبم اگه ارزویی حاجتی، مشکلی یا گیر وگرفتاری باشه بدون به جهنم گفتن و برعکس با الهی امین حل میشه امشب شب ارزوهاست امیدوارم همگی همه ی ارزوها تون براورده بشه مالکی نیستم و ملکی هستم :icon_pf (34): بعدش موضوعتون به نوعی اسپم محسوب میشه چون اصلاً ربطی به تاپیک نداشت ولی پاکش نکردم تا نگید نامردی شده اون شب برا مسلموناست 3 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۳ میگن طرف مدیر یه تیم خاص و مسئول یه اداره خاص اختلاس کرده.....خب به جهنم خدا به هممون قسمت کنه جهنم رو منظورم نیستا اختلاس رو منظورمه 3 لینک به دیدگاه
فولیا فدایی 32 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۳ هر چی بیشتر دنبال کار میگردم کمتر نتیجه داره .... خب به جهنم دیگه دارم پیر میشم ... خب به جهنم تو زندگی به هیچی نرسیدم ... خب به جهنم 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۳ [h=1]غرب از ما نفت نخرد/ میتوانیم ۱۰ برابر پول فروش نفت را بدست آوریم ... به جهنم!!!![/h]اح م د ی ن ژ ا دیادش بخیر حالا منم و این 10 برابر پول چیکار کنم مردم از خوشی 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۳ مغزها فرارمیکنن از ایران ....به جهنم!!!!! ایرانیان میلییاردها پول به جیب اماراتیها میریزن و خپل ترشون میکنن ....به جهنم!!! 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۳ امروز هم یه تار موی سفید جدید دیگه کشف کردم تو سرم ....به جهنم 4 لینک به دیدگاه
mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۳ دلم از دنیا گرفته خب به جهنم چند وقته نتونستم والیبال بازی کنم به جهنم کارای پایان نامم ر هواست به جهنم کلا همش به جهنم 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۳ الکی میخندم و هیچی نمیگم...به جهنم یه هفته س ساعت 6 صبح خوابم میبره و 9 بیدارم....به جهنم توام هیچیو به روت نیار....به جهنم...به درک...به اسفل السافلین 6 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۳ هنو واسه امتحانم هیشی نخوندم خب به جهنم! گور بابای امتحان..... 7 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۳ به خاطر دو تا دونه جای جوش یه عالمه لایه بردار زدم روشون پوستم سوخت ... افتضاح شده چطوری بگم به جهنم آخه؟! باشه به خاطر گل روی شما به جهننننننننننم ، اتفاقا خوشگل تر هم شدم 10 لینک به دیدگاه
mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۳ یکی از بهترین دوستام در بدترین وضعیت ممکن روحی قرار داره، چطوری بگم به جهنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 11 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۳ دستم چسبید به قابلمه داره میسوزهههههه............به درک اصن:5c6ipag2mnshmsf5ju3:sigh: 12 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۳ تو خیابون داشتم با خودم فکر میکردم یه جوک واسه خودم گفتم خندم گرفت، پسره از جلوم رد شد فک کرد خلم! خب به جهنم!!!! 11 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۳ بزار یه بارم کسی دیگه از خونسردیه من حرص بخوره...به جهنم 11 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ سرم از صبح درد گرفته دارم میمیرم ...............خب به جهنم درک اسفلو سافیلن 12 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ دارم دق میکنم.......به جهنم!!!! 8 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۳ قهر کرد... بیخودی بخدا رفت... به درک...به جهنم...اههههههههه آخیش...سبک شدم 9 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۳ معده بی جنبه من جنبه نوشابه خوردن نداره دیشبمو خراب کرد....به جهنمممممممممممممم 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده