Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ بچه ها میرن و برمیگردن...این حرکتشون رو مخ منه...خب به جهنم 8 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ میگن تو جام جهانی ایران به آرژانتین شیش هیچ می بازه >>>>>>خب به جهنم 7 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۹۲ به جهنم که به جهنم:icon_pf (34): 7 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۲ بعضی ها خیلی ... اخه دلمم نمیاد بگم به جهنم 7 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۹۲ سالی که گذشت یعنی دیگه داره لحظات آخرش رو میگذرونه سال سختی بود برای همه>>>>خب به جهنم 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 فروردین، ۱۳۹۳ امسال هم تازه شروع شده از مرحله دو معلومه امسال کلا به جهنم:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۳ به جهنم که هیچ غلطی نمیتونم بکنم 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۳ پستای یه نفر اینجا حالمو بد میکنه هر چقدم مثبت باشه...به جهنم به درک به اسفل السافلین:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۳ پستای یه نفر اینجا حالمو بد میکنه هر چقدم مثبت باشه...به جهنم به درک به اسفل السافلین:icon_razz: نمیدونم گندم منظورش با منه یا نه ... به جهنم 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۳ نمیدونم گندم منظورش با منه یا نه ... به جهنم تو چرا به خودت میگیری راضیه:w58:فک کردی با توام ...خب به جهنم 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تو چرا به خودت میگیری راضیه:w58:فک کردی با توام ...خب به جهنم از بیکاری دلم میخواد به خودم بگیرم به جهنم 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۳ از بیکاری دلم میخواد به خودم بگیرم به جهنم راضیه از بیکاری به خودش میگیره...به جهنم 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۳ واقعاً از لحاظ کاری هر چقدر دست پا میزنی بیشتر میری تو گِل عوض اینکه پیشرفت کنی! خب به جهنم 5 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۳ مردیم از این تکراری بودن زندگی خب به جهنم... همه چی ارومه ما چقد تو خفتیم..خب به جهنم خب جهنم کجاست .همین جا خب به جهنم 7 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۳ رستار بچه ها گفت دیگه نمیتونم بیام اصلا به جهنم بایکی دیگه قرار گذاشتم اونم پشیمون شد باز به جهنم بالاخره کار آدم زنده میگذره دیگه چند وقت فوق العاده کارام سنگینه و دست تنها و بدون پرستار و بدون بابای بچه ها اصلا اینا هم جهنم 5 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۳ تو عذابم.....به جهنم. درس نمیخونم......به جهنم. حالم خوب نیست....به جهنم.. اصن همه چی به جهنم....والا 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۳ فردا از ساعت 6 صبح باید راه بیوفتم هنوز نخوابیدم....به جهنم کلی جا باید برم حسش نیست....به جهنم 6 لینک به دیدگاه
parichehr.. 207 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۳ البته مستر مالکی مسلمونای ماهم یه چیزی دارن به اسم شب لیلته الرغائب تو اون شبم اگه ارزویی حاجتی، مشکلی یا گیر وگرفتاری باشه بدون به جهنم گفتن و برعکس با الهی امین حل میشه امشب شب ارزوهاست امیدوارم همگی همه ی ارزوها تون براورده بشه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده