شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ یه کلام از فسیل مادر بزرگ مادربزرگ ننه عروس... کم آوردی؟ 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ به جهنم که احساس بی حوصلگی میکنمبه جهنم که دارم پیر میشم به جهنم که دهه هفتادیا شدن مایه آبرو ریزی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 به جهنم که نمیشه به دبستانی ها هم دیگه امید داشت به جهنم که سبد کالا به ما نمیدن به جهنم که کویر لوت هم برف اومد ولی ما 16ساله برف ندیدیم به جهنم که هیچی سر جای خودش نیست 8 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ کم آوردی؟ کی گفته ؟ماهیتت رو فقط فاش کردم 4 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۲ به جهنم که هارد لب تابم سوختو کل فیلمام حذف شدن 9 لینک به دیدگاه
mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۲ همه حتی خدا هم باهام سر ناسازگاری داره، اینم به جهنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 7 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۲ به جهنم که دلم بارون میخواد ونمیباره به جهنم که پول ندارم به جهنم که ساز دارم و پول ندارم برم کلاس به جهنم که اگر معدلم بالای 17نشه 9ترمه میشم خدایی این به جهنم گفتنش خیلی سخته 9 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۲ به جهنم که کلاسا دو هفته ست شروع شده و من هنوز نرفتم دانشگاه 6 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۲ به جهنم که کنکور ارشد دارم. 7 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۲ به جهنم که باید از یه نرم افزاری واسه پروژه م استفاده کنم که هیچ کس بلد نیست که به من یاد بده 7 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ بین اونای که من میشناسم از قبیل خودم و امین و آتروس و مهدی و محمد دهه 70 نداریم عزیزم.....(دهه 70 ننگیس بزرگ) جاوید میگه ما ننگیم خب به... در ضمن تو این لیستی که گفتی دهه هفتادی هم هستا ما ننگیم خب به جهنم حالا برا اینکه اسپم نشه گوشیم سالی یه پیام دریافتی نداره؟....به جهنم دوستم ناهار رو شفته کرد مجبور شدم نیمرو بخورم....به جهنم خودم تنها موندم همه رفتن بیرون....به جهنم هیچی درس نخوندم ....به جهنم کلی طرح و پروژه و ترجمه دارم و تو نواندیشان میگردم....به جهنم فکر نکنم دیگه چیزی مونده باشه چیزی نمونده ....به جهنم 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ به جهنم که کنکور ارشد دارم. به جهنم که فرنوش شیرینی نمیده:ws28: 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ به جهنم که فرنوش شیرینی نمیده:ws28: بذار جواب بیاد.بعد درموردش حرف میزنیم. 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ بذار جواب بیاد.بعد درموردش حرف میزنیم. فرنوش تن به صحبت با من نمیده به جهنم:ws28: 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۲ فرنوش تن به صحبت با من نمیده به جهنم:ws28: :w74: 3 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۲ نوشته اصلی توسط Javid Maleki بین اونای که من میشناسم از قبیل خودم و امین و آتروس و مهدی و محمد دهه 70 نداریم عزیزم.....(دهه 70 ننگیس بزرگ):banel_smiley_4:E] اقا این چه وضعیتیه مگه ما دهه هفتادیا چمونه؟؟ بجهنم که با استادم دعوا کردم.....:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۲ :w74: فرنوش اسپم میکنه به جهنم 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۲ فرنوش اسپم میکنه به جهنم راضیه همش به من گیر میده به جهنم. 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۲ راضیه همش به من گیر میده به جهنم. فرنوش داره از عصبنیت منفجر میشه به جهنم 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۲ فرنوش داره از عصبنیت منفجر میشه به جهنم راضیه فکر میکنه عصبانیم به جهنم. مگه شومااااااااااا پروف نداری 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده