tar$ 1162 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ کلاسی که میخواستم برم ظرفیتش تکمیل بود...........................به جهنم یکی از نمراتم هنوز اعلام نشده..........................به جهنم 4 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ امشب کارامو انجام ندادم ـــــــــــــــــــــــــــــــــــ به جهنم میدونم از عذاب وجدان خوابم نمیبره ـــــــــــــــــــــــــــــــــ به جهنم برا فردا استرس دارم ـــــــــــــــــــــــ به جهنم 4 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ اینا که فک میکنن خیلی میفهمن زیاد شدن...خوب به جهنم 3 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ میگن دیگه جهنم ظرفیتش پر شده .... خب به درک 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ میگن باز اجناس میخواد گرون بشه خب به جهنم 4 لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ میگه میخام برم...خب برو به جهنم... 4 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ دندون عقلم تا توی جمجمه ام درد میکنه .... به جهنم 5 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ امروز نزدیک بود بمیرم.... خب به جهنم 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ میگن آتروس (علیرضا) برای چند سال قرار تو انجمن مدیر ارشد باشه.....خب به جهنم:ws28: 4 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ هر چی رشته کردم پنبه شد ...خوب به جهنم 5 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ دلم گرفته ......... خوب به جهنم 4 لینک به دیدگاه
رُز 563 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ میگن باز اجناس میخواد گرون بشه خب به جهنم واقعن؟؟... به جهنم 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ رفتم دکتر دکتر میگه باید یک ماه پات توی گچ باشه و توی خونه استراحت کنی...........:icon_razz:...................به جهنم 4 لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ میگن این ماه آخرین یارانه است...................................خو به جهنم.. 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ هیج کس جوابمو نمیده ............به جهنم هیچ کس منو دوست نداره ...........به جهنم هیچ کس ...............................................به جهنم بی خیال خودمو عشقه به جهنم 4 لینک به دیدگاه
tar$ 1162 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ هنوز کارم درست نشده.............به جهنم 3 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ حالا که تهرانم کسی نیومد دیدنم.خب به جهنم 4 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ تا وقتی نبودم میگفتن بیا ببینیمت حالا که اومدم نمیخوان ببینمن.خب به جهنم:icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
minoo_mn 1740 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ الان2ساله از همه دورم سراغ کسی نمیرم،هیشکیوندارم.................................ب ج ه نممممممممممممممممممممممممممم ازیکی از ارزوهام دووووووووووووووووووووووووورم......جهنم حرفامو فریادام تو گلوم گیرکردن شدن بغض......به جهنم 2ساله یه قطره اشک نتونستم بریزم..............به جهنم این به جهنم ها دیگه ارومم نمی کنه..به جهنم دیگه تنهایی پیش رفتن تواین دنیابرام سخته،همین روزاس ازنفس بیفتم به دوستم میگم ازاین پسرای امروزی ابی واسه ماگرم نمیشه میگه یکیشون تکیه گاه منه...من چرا تکیه گاه ندارم؟؟؟؟؟؟...به ج ه ن م خسته ام از لبخندزوری،حالم خوب نیس،دلو رودم داره میادتودهنم به جهنم دوس دارم یه بارم شده باد باشم دیگه نمی خوام تنهایی کوه باشم از همه سلام ها میترسم........به جهنم ظرفیتم تکمیله .... بببببببببببببببببب ههههههههههههه جججججججججججججججهههههههههههههههننننننننننننننننننمممممممممممممم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده