Javid Maleki 11668 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ دورود دوستان گل وگلابم دلمان برایتان تنگولیده بود برایتان...... بیاید تو این تایپیک اول مشکلات رو دونه به دونه بگیم بعد پشت بندش بگیم به جهنم تا بلکه درست بشه...... این کار تو آمریکا بین سرخ پوست های آمریکایی رواج داره و معتقدن برای حل مشکل باید اول مشکل رو بیان کنی بعد پشت بندش بگی به جهنم اونا اعتقاد دارن که با بیان این جمله طلسم اون کار میشکنه و مشکلات حل میشه.....بس بیاید به صورت طنز مشکلات رو اینجا بیان کنید که هم تایپیک تخته نشه و هم شاید مشکلات حل بشه.... بعنوان مثال... 1-مرغ کیلویی 6700 تومن بود امروز......خب بجهنم بود که بود 2-تمامی اجناس داره باز گرون میشه.....خب بجهنم بذار بشه 3-زندگی ها سخت شده و مردم دارن عذاب میکشن.....خب بجهنم خلایق هرچه لایق یاالا شروع کنید به ترکندن طلسم ها خواهشن بحث سیاسی و اسپم ممنوع دوستانی که رعایت نکن امیدوارم که در حین الاغ سواری الاغشون هم بنزیش تموم بشه و هم موقع فرود اومدن چرخاش باز نشه و من الله زجراً عظیما دلم برای همه دوستان انجمن تنگ میشه برای تک تکتون >>>به جهنم گفتن نداره.:5c6ipag2mnshmsf5ju3 با این تاپبک یاد ما باشید. نذارید علم این تاپیک بخوابه 125 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ سکه دیروز از صبح تا غروب چهل تومن رفت روش به جهنم بچم اذیتم میکنه داره منو دغ میده خب به جهنم بزرگ میشه خوب میشه بابای بچه ها داره من و پیر میکنه خب به جهنم پیر میشم یادم میره چکهای این دو ماه فوق العاده سنگینن اصلا به جهنم به درک 37 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ اقا جان شما نباید آخ هم بگوئید! 27 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ اقا جان شما نباید آخ هم بگوئید! نوترون اسپم کرد به جهنم جاوید ناراحت شد به جهنم شقی چرند گفت به جهنم تو این گرما باید با مانتو و مقنعه بریم بیرون به جهنم 30 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ پسره بهت تیکه انداخت به جهنم تو خواستگاریت مامانت به خواستگارا گفت دخترم آشپزی بلد نیست به جهنم مای بی بی شده 5000تومن به جهنم 28 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ استادم تا سر حد مرگ باهام لج ِ به جهنم...... این ترم 100% مشروط میشم به جهنم....به درک....به.... توی این هفته قراره پدرم در بیاد و پوستم کنده بشه به جهنم ..... قراره داماد دار بشیم و اون هی منو دق بده به جهنم......اصلا خودم میفرستمش به جهنم..... . . . . 26 لینک به دیدگاه
Yoohoo 292 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ تو این گرما باید با مانتو و مقنعه بریم بیرون به جهنم خو نرو بیرون، به جَهَندَم 17 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ به چیزای دیگه نمیشه ؟! باشه به جهنم ! 23 لینک به دیدگاه
NEGARi 9387 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ تو جهنم هستيم! باز بگيم ب جايی ک هسيم؟ ک چی بشه؟ نخير اتفاقاً خلی مهمه! چی چی ب جهنم؟يا ب هرچی ديگه! مرديم, ب فنا رفتيم, بدبخت شديم, خاک تو سرمون, درد, کوفت, زهرمار!..... خلی مهمه!!!!!!!! ب گوشه چپه اباي ه آقاااااااااااا! 23 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ من الان تبلیغ عصر یخبندان 4 رو دیدم، دچار سوء تفاهم فلسفی شدم شماره سه اش مگه اومده ؟ من ندیدم ! ندیدم که ندیدم، به جهنم ! 20 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ من الان دچار سو هاضمه "صحبتی " شدم...به جهنم که دچار شدم هیشکی نیست دقوو دلیمو سرش خالی کنم...به جهنم که نیست اونی که باید درکم کنه نمیکنه..به جهنم که نمیکنه ازم انتظار بی جا دارن....به جهننننننننننننننننننننننننننننم که دارن 14 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ من چند ساعت دیگه امتحان دارم به جهنم 16 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ من چند ساعت دیگه امتحان دارم به جهنم روحیه درسخونیت توو حلقم ینییی 7 لینک به دیدگاه
Peyman 16150 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ ساعت 11 شب یه پاتیل هندونه خوردم عواقبشم به جهنم ! 12 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ یعنی تو این مدت هرچی بلا سرم میتونست بیاد اومد پلیس پاچمو نگرفته بود که گرفت به جهنم ناحق و نامردی کتک خوردیم به جهنم که نمردیم تصادف کردم فقط نمردم به جهنم که زنده ام یه بغضی تو گلومه که هیجوره دیگه نمیخوام بترکه به جهنم که ترکید 100 بار بابا خدایا دمت گرم مارو بنداز تو همون جهنم یکم از رو من زومت رو وردار......قفلی زدی رو ما پین کدم قبول نمیکنی بگم به جهنم؟؟؟استغفرا... 13 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ همه ی دوستان مشکل دارن به جهنم لطفاً جهندم نگین چون مشکلاتتون بدتر میشه !! شقایق با مانتو میره بیرون خفه میشه به جهنم وحید داره شقایق رو اذیت میکنه به بهشت(برای این به جهنم نگفتم چون بنظرم دارهکار خوبی میکنه) 9 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ اقا جان شما نباید آخ هم بگوئید! نوترون جون بچه ها که آخ نمیگن میگن به جهنم:vahidrk: 5 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ به چیزای دیگه نمیشه ؟! باشه به جهنم ! شادمهر جان هرچی دل تنگت میخواد بگو 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ به مشتری زبان نفهم قوانین هرچی توضیح میدی نمیفهمه، نمیفهمه به جهنم پولتو میخورن با یه آب خنک روش بعد میگن میخواستی ندی اونم به جهنم... به درک ............ 9 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۱ من کلی کار بد کردم به جهنم خدا میگه جات تو بهشت نیست به جهنم باید برم جهنم به جهنم 10 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده